min klädsel idag

Såhär såg jag ut idag, en helt vanlig dag i skolan, skorna som jag hade till var mina fina svarta pumps.
Fin skärpa i bilden, NOT! Jag skyller på min syrra för det var hon som tog bilden=P

hopplahej jag har städat!

Efter middagen skulle jag diska stekpanna och sedan fick jag världens städil! Jag blev värsta förvånad, sprang runt och plockade bort grejer och diskade lite till och flyttade helt plötslig soffan för att jag tyckte den stod fel...
Ja det måste vara nått alvarligt fel på mig!
Nu hoppas jag bara att Malle ska bli frisk och komma till skolan imorgon, krya på dig Malle! =D


Ledig hela veckan lång!

Så himla skönt att få vara ledig från fotbollen hela veckan, eller ja jag har ju fotboll på skolan på torsdag...
Trots att jag älskar fotboll mer och mer för varje dag är det ganska skönt att bara få vara några dagar då och då!
Snart ska jag sätta mig och se på TV, det är ju både Halv åtta hos mig som jag tycker är så roligt och Idol ikväll enligt någon(?)... =D
Jag kanske även ska försöka mig på att göra något åt mi fina design, Amanda kanske ska göra en header åt mig, men jag ska först försöka själv!


ÅH, detta måste vi göra om!

Utklassning

Härligt med 10-0 vinst idag!!!
Nu är det klart att vi går vidare till slutspel i stockholm i slutet av oktober, jippie=D

Sunnanå VS Klutmark

Nu har jag duschat efter matchen som vi spelade idag. Vi mötte Klutmark på Brännvalla i Klutmark och vi kom därifrån med vinst, 2-0 tror jag att det blev till sist. Nu ska jag ladda om med mycket vatten och så blir det en till match imorgon, då mot Örebro i f-17 serien.
Jag fick pröva på något nytt idag och spelade innerback med Maria, jag var i alla fall ingen katastrof så det är jag lättad över men jag ska spela innerback igen imorgon och det blir spännande nu vet jag ju lite mer om hur jag ska spela på den postionen.


Här är det också fotboll, fast med en yngre årgång!

laggar facebook eller?

Var det bara jag ssom inte fick mig in på facebook nyss...?
Måste prova sen igen för att kolla om det går!
Nu ska jag kolla igenom NK-läxan till imorgon sen ska jag nog sova, är hemskt trött idag och vet inte verför!? Imorgon är det fredag som alla vet och det ärr härligt, vet dock inte om det blir något på kvällen eller inte..
Nu blir det läxa...
..Som jag helst vill ska ligga i denna fina eld :P

Flying time!

Har suttit och gjort lite läxa på datorn och sett lite på tv och så plösligt var klockan tjugo över fem, mamma bör nog komma hem snart så då får jag lite mat i min mage.
Det var verkligen trevligt att cykla hem i regnet idag, eller int´... Trots att jag hade regnkläder blev jag blöt in på trosorna! Gillas inte=(
Det är mycket trevligare nu när jag sitter under täcket i min säng och bara myser :}


Det blir ännu mysigare med mina fina tofflor på fötterna

Skolan!

Nu måste jag börja updatera litegranna är så himla dålig på det! Det konsiga är att jag sitter så lite vid datorn just nu, gör en massa andra grejer, men nu blir det skäpning, bra med bilder ska det bli också, nu när jag och malle har godislöfte ska det nog bli bättre med bloggning också, eftersom istället för att äta godis så bloggar jag, så när jag blir sugen på godis ska jag blogga ist. =D

Undrar hur länge detta kommer att hålla...?

brunetten

I förrgår färgade jag mitt hår för första gången i hela mitt liv, det blev inte som jag hade tänkt mig men det blev ändå bra. Men det tar dock lite tid att vänja sig, jag hajar till varje gång jag ser mig i spegeln och tror inte att det är mitt hår som flyger i ögonen, jag trivs ändå i det!


Det är lite rött också! =)
Så måste jag få hjälp men att fixa en design, hur snyggt är denna på en skala?

RSS 2.0