Svenskaplugg

Nu sitter jag i soffan, varvar plugg med hockey, fungerar ganska bra faktiskt! Det som jag ska plugga in är lite om vår nordiska mytologi och den grekiska mytologin, ibland är det kul och intressant men sen en sekund senare är det tråkigt.. då kollar jag på hockey ist!
Idag har jag tagit bra hand om mitt hår, när jag duschade hade jag i en inpackning, senast jag gjorde det var nog två år sedan (A)

trött i benen

Egentligen är jag trött överallt men det känns mest i benen, nu ska jag hoppa in i duschen, några timmar försent.. När jag duchat klart tar jag ett skutt ut ur duschen och slänger mig ner i sängen för en god natts sömn!



Titta vad jag hitta för bild:O

sagan om de tre fikastunderna

Första gången var igår efter skolan, den genialiska idén att gå och fika uppkom under svenskalektionen. AmandaH, CarolineL, FeliciaJ och MatildaJ tog sitt pick och pack och knatade hela vägen från Balderskolan till det lilla caféet med passanda namn "LillaMari". När de kom fram köpte de sig lite fika och satte sig på övervåningen för att äta upp fikat. Fikat slank snabbt ner i magen, men de satt kvar länge för att smälta det, men även för att flabba lite med varanda.
Andra gången var idag på håltimmen innan matten.
FeliciaJ var på villovägar i sitt eget hem, AmandaH, CarolineL och MatildaJ gick utan henne på kitchen och fikade ett litet fika på caféet och restaurangen "Kitchen" högst upp i gallerian "City Kompaniet" det fick lov att ta en tur med rulltrappan för att ta sig dit. Eftersom det var en håltimma varade fickat inte lika länge som dagen före.
Den tredje och sista fikastunden tog slut för bara en liten stund sedan. CarolineL hade då på egen hand fixat fika till sig själv, utan att ens tänka på de andra, men hon hoppades på att de andra skulle få sig något gott såhär på kvällskvisten ändå!
Snipp, snapp, snut så var sagan slut!

Jag vet inte vad jag ska skriva om..

Hello everybody!
JusT nu måste jag medge att jag inte har någon aning om vad jag ska skriva.. Men jag kan ju iallafall berätta att jag varit i fjällen i helgen, det var inte så bra väder, mulet hela tiden och det blåste litegranna.
Imorgon ska jag och se Baldershowen vilket kan bli trevligt eller suga hårt, men självklart hoppas jag på att det blir trevligt. Nu får ni en bild på mig!



Och plötsligt när man är klar med inlägget kommer man på vad man kan skriva, men det får bli imorgon! För nu är det hockey.

Ännu bara onsdag..

Nu har jag tagit hem lite trevlig musik som jag ska lyssna på, ska prova göra lite fysikuppgifter samtidigt, får se hur det går.. Brukar inte gå så bra, men man vet ju aldrig!
Helst av allt skulle jag bara vilja skita i allt och gå och lägga mig..

Earphones

Titta vad jag glömt att visa, jag fick ju ett par hörlurar när jag fyllde år. Tänk att jag rent glömde bort dem.





  
^Klickbara^


Longing for spring



Igår hade jag rent utav ingen tid för att blogga. Direkt efter skolan for jag och tränade, när jag kom hem hoppade jag in i duschen. Sedan fick min mage lite wok som uppvärmning innan Malle och AmandaH kom och vi fikade lite banankaka, som för tillfället är min favorit!


vars kom lösenordet ifrån?



Ni vet ju att när man kollar min blogg kommer det upp som om den är lösenordsskyddad fast jag inte gjort så, sen går det ju bara att avbryta och den funkar som vanligt.
Nu har jag luskat lite i vad det kunnat vara, så kom det sig att jag hade kopat en bild på google från en blogg som var lösenordskyddad, nu har jag tagit bort bilden så det är fixat!
Dock har jag lärt mig en läxa: att inte kopiera bilder från google!


something i can´t explain

Idag har jag ätit mycket slisk.. Massa godis har på något sätt förflyttat sig från skålen till min mage, ovanligt mycket godis. Jag brukar inte vara den som gillar att äta mycket godis men idag så hände något mystiskt, något som jag inte kan förklara, kan det ha varit den stora fullmånen som påverkat mig?:O



"Hoppsan", I say...


Gametime!

Igår: Var avbytare med Sunnanå-damerna, fick spela ca tio min som höger yttermittfältare vilket var kul men ovant eftersom det var så längesedan. På kvällen var jag, Malle och Eve hos Felle. Vi såg film och drack juice..?
Filmen vi såg hette "Kick-ass" och den var riktigt bra, men lite knäpp!



Idag:
Det väntas match mot Kaif och jag är supertaggad, hoppas alla andra också är det! För idag ska vi spöa Kaif. Efter matchen kanske vi ska till vår kusin och fika, min "morbror" fyllde år i onsdags.


snart skolan

Hej hopp.
Snart ska jag bege mig till skolan, då väntas det datakunskap, bild, r-tid och matte.
Efter skolan blir det hem och äta, plugga, åka till träningen, plugga lite till efter träningen och plugga ännu mer, för imorgon gäller det, tre timmers TMS-prov.. Just jag jag måste ju köpa nått att ha med till provet också!
Får se om jag hinner blogga ikv, har ju lite att göra som ni säkert ser..



Såhär ser jag ut idag, det var lite svårt att få med kläderna på bild samtidigt som jag skulle klicka på "ta en bild" när jag inte hade i musen, och även se lite okej ut.
Det blev ju som det blev...

toning

I fredags var det dags att tona håret igen, denna gång blev det en annan färg och resultatet blev lite brunare än förr, vilket jag tycker var bra, det är fortfarande rött i färgen.





Tro det eller ej, denna toning är vad jag använde, det är så mycket mörkare i verkligheten eftersom jag hade rött innan!

Vinnarna av sundis cup!

Vilka är vinnarna av Sundis Cup? Jo det är vi!!
Efter två dagar med en massa fotboll i huvudet är det ganska skönt att somna halv tio.
Hemkommen vid halv åtta då släkten var här för att fira pappa, slängde i mig lite tårta, kollade lite bloggar, somnade!
Jag måste bara säga att tjejerna i mitt lag är hur fantastiska som helst, allas kämparinsats för vinsten och att vi tillsammans kunde klå alla lag. Hatten av!
Nu kände jag att jag saknar en lag lagbild, vi är ju inte samma lag som förra året så det känns
ju inge bra att lägga ut den..

Nöjd..?

en ny väska!? NEJ

Egentligen hade jag tänkt att visa er min nya väska som jag köpte i Gbg men så hittade jag inte kameran och då blir det ju svårt.. Det får bli en annan gång!
Nu däremot ska jag städa mitt rum..


detta var längesedan



Dagen har spenderats med denna brutta, vilket var mycket trevligt för att inte säga efterlängtat!
Vi såg film, snackade och snackade lite till.

vad hände?!?!?!?!

Här satt jag och såg på Hannah Montana och plötsligt blev det så sorligt att jag börjar gråta:O när jag ser på Hannah Montana?!?!?! jaasi... allt kan hända tydligen när man inte har sett på nått ordenligt på flera dagar!

Nya fotbollsskor









Jag älskar mina nya fotbollsskor, mycket tuffare än dom förra(A)
Hade på mig dem hela träningen idag och jag fick inte det minsta lilla skavsår:O
De hade odck inte samma känsla som mina förra men det kommer nog när jag använt dom fler gånger!

Hemmagjorda semlor

Mamma bakade semmelbullar så vi kan göra semlor hemma istället för att köpa vilket jag tycke är bra eftersom jag anser att hemmagjorde semlor är mycket godare än köpes. Det är alldeles för mycket mandelmassa i dem man man köper, och det är så jobbigt att först lyfta bort grädden för att sedan gräva ur lite mandelmassa och då ska man på med grädden igen, när man är klar, ja då vid det laget har alla andra redan käkat upp sin semla. Så om man kan välja hur mycket mandelmassa man vill har i sin selma är det ju mycket bättre för dem som inte är så förtjusta i just mandelmassan. Vilket utlägg om semlor och mandelmassa det blev, men iaf, här är vära semlor, inte så fina men väldigt goda!






dagen sysselsättningar

Tänka sig!  Idag är det Fettisdag. På skolan brukar man ju få plättar på fettisdagen, så då bestämde sig min syrra och henne kompis för att följa trditionen och göra det hemma ist, så det betyder att jag får plättar till lunch!<3
Efter lunch har jag tänkt mig att pallra mig ner till stan för att inhandla ett par nya fotbollsskor, hårfärg, garn, en t-antenn-kontakt(?) och en y-kontakt. Kommer säkert glömma hälften. Sedan har jag träning på 360, så jag tar med mig träningsgrejer och far direkt dit.

Ikväll blir det semlor till fika!


Memories



Åh, är det enda jag kan komma på när jag tänker på när vi var där i Frakrike.
Det var så himla mysigt bara familjen.
Bästa resan någonsin.
Jag är så lyckligt lottad!

Jag är den utvalde!!!!

Nu när jag går in på internet och söker på en hemsida. På första hemsidan jag söker på kommer det upp en bild som blinkar och säger grattis din IP-adress har blivit utvald, eller du är den tusende besökaren eller nått liknande och att om jag anmäler mig kan jag vinna en ipod, ipad eller iphone. Är jag den enda som detta händer för eller?
Det stör mig! :@ varför? Det är ju bara lurendrejeri, för jag har nämligen gått i denna fällan en gång tidigare, jag fick en massa mail i ett helt år efter, men jag var ju tvungen att göra något för att få vinsten, typ spela poker... Det händer hela tiden!

Beaty and the Beast

Idag såg jag "Skönheten och odjuret", har ju aldrig sett den förr men jag måste säga att den var mycket bra. Jag fattar inte varför jag aldrig har sett den för jag har ju sett typ alla andra filmer!



Looooov!!!!!!!!!!!

Äntligen lov, vad skönt! Det firas med lövbiff och pommes för att senare ha trevligt med några trevliga.
Smart som jag är skulle jag jobba med svenskan hemma, men då finns ju inte dokumentet i datorn eftersom jag gjorde det på skolan och det trådlösa internetet har vi inte fått igång på min datorn.. hehe. Men jag ska fixa det imorgon med hjälp av pappa, man kan ju stoppa in nätverkssladden men den vet jag inte vars den är...
Nu ska jag återgå till bröderna Lejonhjärta som går på tv.


Åhejbaravadlängesedanjagskrevsist

För åtta dagar sedan for jag med tåget ner till Götet för att spela SM. Futsalen gick inte så bra men resan var den roligaste hittills denna innesäsong.
Men tror ni inte att när jag kommer tillbaka till kylan så kommer MR. Halsont och ger mig en fin omgång. alltså jag blir sjuk med feber och halsont. Idag for jag till skolan men fortfarande med lite ont i halsen men det är inte så farligt, i måndags trodde jag att jag hade halsfluss för jag hade så ont att det rent ut av inte gick beskriva.. Nu är jag nog bara lite röd i halsen!

RSS 2.0