Helt döda ben

Har just kommit hem från ett rejält fyspass och mina ben är helt och hållet döda, och imorgon har vi löpning, jippie... nu vill jag bara äta, ta en lång dusch och krypa ner i sängen<3. Min fina, sköna, helt underbara, mysiga, varma, ljuvliga säng!


Som ser ut såhär utan sängkläder i!

hotell gyllene knorren

Imorgon börjar ju julkalendern och årets julkalender heter Hotell Gyllene Knorren! =D Jag är ju en sån som älskar julkalendern och julen, och jag tycker att det verkar som om det blir en bra i år. Det har ju varit några år av helt misslyckade kalendrar...
Så imorgon blir det att stiga upp kvart över sju och bänka sig framför tv:n, kanske med några lussebullar och lite varm choklad eller glögg<3!


Huvudpersonerna i årets julkalender


höstigt värre

Nu har jag datakunskap och har tillgång till bilderna som jag har på min skolanvändare, jag har en riktigt fin bild på mig och malle som jag målade av på bild och form-lektionerna. Det är så fina färger och komponering är så bra, amanda h har tagit bilden!

Cup Komunal

Idag fick jag den trevliga överraskningen att jag blev uttagen till Cup Komunal som ska spelas i Luleå nästa helg, Det blir kul och det är liksom mitt första "länslagsuppdrag" för mig. Synd bara att jag missar skolan på fredagen och måste sova på Scandic i Luleå, Hehe nää inte synd alls faktiskt!


a thought

Måste bara skriva lite!
Det jag tänkte på nu är att , jag sällan har lust att sätta mig vid datorn och blogga, men nu när jag väl sitter här tycker jag det är kul! Med denna blogg har jag ingen press på mig själv att jag ska blogga värsta mycket, som jag har haft förut, utan nu bloggar jag då och då och det passar mig bäst! Så det blir färre, men bättre inlägg!
Håll bara utkik! ;)

 

FÖRSTA ADVENT

Nu är adventssljusstakarna på plats och det är allmänt mysigt i huset nu när det är välstädat och pyntat. Igår fick jag ännnu mera julstämning när vi var och Felicia och hade lite julbak, och på Fredag ska jag till Mirre för att få ännu mer<3 jag längtar så himla mycket till julan, det är verkligen den bästa tiden på året, i år är det kanske ännu mer spänt eftersom jag kommer få en liten kusin i december och ordet ADVENT(ankomst) passar verkligen in nu eftersom kusinen kommer snart<3


Snön bidrar nog endel, utan den hade det inte varit samma sak!


Dax att mysa med  tända ljus!


Och dricka den älskade(iallafall utav mig) GLÖGGEN<3

rosenrasande carran

Åh, håller på att bli galen, hur mycket jag än vill fatta fysiken går det inte...
Om jag inte fattat det innan åtta ikv så ger jag upp!
Nu måste jag lunga mig lite så nu ska jag skriva ett inlägg om första advent<3!

Mys

Detta har jag på mig nu när jag myser framför tv:n


Mina fina morgonrock i rosa!


Och mina fina tofflor i äkta fårskinn<3

Happy feets

En lite kul grej som jag håller på med är at jag ta kort på mina fötter med olika motiv bakrunden. Vet inte varför egentligen, det började med att jag tog ett kort här ute på vår framsida när vi hade lagt plattorna nyligt och sen har det lixom bara flytit på, så nu har jag några par!










Jag har smittat min pappa också, han tog en åt mig!

orkar int´

Asså jag har kommit på varför mina bloggar inte håller sig längden, det är för att de alltid är så himla fula!
Jag har ju aldrig haft nån fin header eller design, nu hoppas jag att amanda kan hjälpa mig med en header. Det är ju därför jag inte har bloggat på en vecka nu!



länslagsläger

Idag så far jag på länslagsläger på norrvalla, och kommer att sova över där också, varför vet jag inte men det måste ju vara en anledning, för bäst sover man ju hemma!
Om några timmar har jag fötterna i dessa älsklingar! <3

Tjollahopp

Ikväll så kommer folk från klassen och vi ska vara i vår kvartersgård, det blir trevligt och mycket kul! Vet dock ej om alla kommer men jag hoppas det, då lär vi ju känna alla bättre.
Jag ska ta dit min tv så vi kan se film och/eller sjunga singstar, även twster och med andra ord ska med! :D
Nu hoppas jag bara på att alla hittar hit :P

Så mycket läxa - så lite kul

Åh, nu är jag nästan klar med det nödvändigaste, har bara kvar att rita av våran dammsugare tilll imorgon:)
Men det har gått bra när jag har varvat plugg med film och snöskottning.
Jag har alltså skottat i 45 min bara för att göra mina föräldrar glada, nu ska jag släng in en tvätt för att göra mamma gladare, jag är en sån fin dotter =}

Nya skor

Igår var jag med Linnea och Nina. Vi var först hos Nina och Nina tog kort på Linnea ute i kylan. Jag var som lite assisten men jag tror inte attjag ska satsa på det i framtiden = jag sög :P
Sedan så for vi på stan, jag hittade ett par skor på Scorett som jag ville ha men jag tänkte att jag skulle ha domi åtanke om jag hittade några bättre, så vi gick vidare på några ställen men jag bestämde mig ändå för att jag ville ha dom, men då självklart när vi gick tillbaka så var dom sålda. så typiskt! Men då gick vi tilll DinSko och jag hittade dessa som ser likadan ut som dom på Scorett! Tur va?!






Bilder från Paris






















Mittbena

För ett tags sedan provade jag att lägga benan i mitten på huvudet...
Jag vet inte riktigt vad jag tycker, alltså om jag passar i det eller inte, nu får ni se:


Åh vad jag stör mig på att det blir så himla dålig kvalla!

VIVE LA FRANCE

Helu. så äntligen är jag hemma igen! Det har verkligen varit roligt att vara i Frankrike, men det har varit jobbigt också, det är så att jag inte varit uppe till tio på hela veckan :O!!! Jag har somnat före tio varje dag, igår var inte bättre då jag somnade kvart i nio... Jag hade trott att jag skulle kunne vara vaken lite längre när vi var hemma, men icke!
Mamma trodde typ jag var sjuk eller nåt för at jag sov så mycket men jag var bara trött.
Lite bilder kommer senare för jag har inte hunnit lägga in de på datorn, men först: en dusch!


RSS 2.0