En ny fotbild



Fick äntligen tillfället för en ny fotbild, det var ett tag sedan sist men nu lyckades jag ta det finaste hittills!
Min familj tycker att jag är lite knäpp som gör detta men sån är jag!



Var rätt nöjd när jag fått bilden!

ett liten update hur läget är hos mig



Nu sitter jag, lite stressad, i soffan för vi ska snart dra iväg till stugan. Pappa stressar alltid av sig på oss av någon konstigt anledning..
Imorgon är det sista april, även kallad valborgsmässoafton. Då kommer det tjejer till min stuga och vi ska ha det så trevligt så!

Fredag

Nu är det äntligen fredag! Har inte haft en liten stund över denna vecka heller som ni kanske har sett på bloggen..
IDag har vi nog kanske bad på skolan och det kan ju bli roligt!
Imorse vaknade kvart i sju och var klarvakenn, kunde inte somna om så jag låg i sängen och kollade lite bloggar på iPoden sen tog jag en dusch, nu ska jag äta lite sedan bär det av till skolan på cykeln, snålheten grabbar mig ibland då jag sparar bensin om jag tar cykeln..(A)

ritaritarita

Åhej bara vad jag har ritat och färglagt, har en bård som egentligen skulle vara klar i dag men jag är inte ens i närheten av klar, har inte hunnit hälften än...

this is my look for the day



Såhär ser jag ut idag, hittade ett par supercoola briller i mamma och pappas garderob som jag kanske kommer använda i sommar! Idag har vi match mot Morön City och det blir välldigt spännande. Innan den har A-laget match och jag funderar på att fara och kolla, bara om nån vill följa(a)


nya i skosamlingen







Efterlängtade och väldigt snygga.


the time goes by very fast

När jag kollar igenom arkivet märker jag att jag inte varit bra på att uppdatera på sista tiden, men det är så att tiden runnit iväg så fort att jag knappt hunnit med. Tänka sig, det är ca 7 veckor kvar tills vi går ut ettan!
Nu sitter jag här i alla fall och försöker finna ro, jag lyckas ganska bra med det också. Det är mycket lättare att göra det när solen just gått ner och klockan är nio, solskenet påverkar en undermedvetet. Idag fick jag min dos av solen när jag och Elina gick upp till Maxi och åt glass, där var även Emma och Malle. Kunde gå dit i bara kofta, jag hade på mig detta linne som är så somrigt och fint, köpt av min syster i Frankrike!




fail

Imorse skulle borsta tänderna men glömde då att vattnet var parasitiserat just då jag hade sköljt tandborsten... Då kokade jag tandborsten för att inte bli smittad, jag kan tycka att jag var lite väl känslig men jag vill verkligen inte blir sjuk vid tillfället! Tio minuter senare var jag klar så jag la på lite tandkräm på borsten, och vad tror ni jag gör då?!?! Jajemen, jag sköljer tandborsten igen under kranen... Major FAIL!!! Då ides jag inte koka vatten igen så jag sket i parasiten och borstade tänderna ändå, så nu håller jag tummarna att jag inte blir sjuk!

några pictures from the fjällen


På vägen till Gautosjö

Pigga systrar i husvagnen.

En skotefärd

SCHTEKARN!!

Fullmånen :O

home from the fjällen

Nu har jag varit i fjällen och det har varit superkul. Vi har åkt skoter varje dag<3
Jag har även ökat mängden av fräknar i mitt ansikte med sådär ca 200%.
De första dagarna hade vi sällskap av två andra familjer och Rolle, men de for hem på söndagen och vi stannade tills idag. En vecka i fjällen varje år är något som är guld värt! Bilder kommer imorgon.

fullt upp

Har haft fullt upp se senaste två dagarna. Måndagen spenderades med träning och matteplugg och tisdagen med träning, mat på Dallas med tjejer från laget och sedan fick jag jobba på AIK:s match.
Idag har jag suttit ute i solen och arbetat med en svenskauppgift från då jag kom hem till typ för en timme sedan. Den är nästan klar, ska be mamma läsa igenom den bara.

Hm.. det går inte ladda upp en bild:/

Min syster fyller 15 år

Vad är det för en dag?
Är det en vanligt dag?
Nej, det är ingen vanlig dag
för det är Josses födelsedag!
HURRA! HURRA! HURRA!



<3


nu är helgen snart över



I helgen har det spelats Domarcupen. För vårat lag gick det inte så bra, vi fick möta Moröns A-lag och Kaif i gruppen.. Segrarna blev då Länslaget f-95 och det avr ju många från vårt lag som var med där istället och jag tycker det var bra gjort att klå Moröns A-lag!!
Annars har det inte hänt så mycket förutom att vi cyklade till Sunnanå och tillbaka igår, på ditvägen gick det ju ganska bra men vi ångrade oss när vi skulle hem igen, men vi tog oss ändå hem som tur var!


vilken härlig dag tralalala

Åh vad det är härligt ute, har suttit på framsidan i bara koftan, solen skiner så skönt!
Nu ska jag ta mig ett litet fika, ikv ska jag och bowla med bla Malle, och innan det ska jag har gjort förätt.



Vädret gillas!

Gissa vad jag har gjort idag?



En ledtråd!

o vad det låter bra..

Nu har jag haft "Fem myror är fler än fyra elefanter"-låtar i huvudet över ett dygn, börjar bli lite jobbigt.
Jag har ju inte ens lyssnat på nån sån låt...

Men i alla fall, har just gjort lite matten men det gickinte så bra fick göra om en uppgift hela tiden. Så när jag var klar med gav jag upp allt plugg, men jag borde kolla lite på fysiken innan träningen, har bara ite ont i huvudet så nu ska jag dricka lite vatten vila lite till och sen (förhoppningsvis) plugga lite till...


här är där man är



Snart sticker jag iväg på träning. Detta är min älskade vattenflaska som jag absolut avgudar<3
Sedan kan jag göra er som inte går i min klass lite svartsjuka för vi har nämligen sovmorgon till tjugo över elva, då har vi svenska sedan får vi jobba med matten hemma så vi slutar då efter svenskan om vi vill! Underbart. funderar över om jag ska duscha hemma eller inte, vi får se hur det blir.

datakunskap

Atm har vi datakunskap vilket är mycket drygt, våran lärare står och förklara hur man ska göra nån grej i excel men jag tvivlar på att många lyssnar..

fotoshoot

Här hemma har jag och Josse lekt fotoshoot, jag sminkade mig och Josse var fotograf, testade lite att kasta med håret, blev blandat resultat!
Här en  man blir glad av i alla fall.


måndag

Sitter nu och avnjuter en egenlagad lunch bestående av pasta och lövbiff. Det blev ingen fotboll imorse eftersom jag har ont i min häl. Istället vek jag lite tvätt och gjorde några fysikuppgifter. Snart ska jag dra iväg till skolan! Hade bra så länge=)


vinstvinstvinst

Idag var det gametime och matchen var mot Umeå IK, det gick bra och blev vinst med 2-1! :D
Jag var så ledsen för jag kunde inte vara med och spela för jag så har något ont i hälen som spökar.. Var med på uppvärmningen men det gick bara inte!

Ikväll ska vi har lagkväll och äta tacos och ha det trevligt! Tjejerna kommer hit till kvartersgården för det är lite trångt att äta 17 pers inne hos mig.. o

RSS 2.0