Klippklipp

Nu är det verkligen på tiden att mitt hår måste klippas, för det är så rackarns risig att jag inte vet vad jag ska ta mig till, eller jo det vet jag ju, klippa det.. Men i alla fall, om jag bara toppar det lite så blir det nog fräscht igen! Det var faktisk hela nio månader sedan jag var hos frissan sist, skandal Carran!!!


Redo för renovering

Nu ska hallen uppe renoveras, det kräver en snygg outfit! Senare blir det fika med fina tjejer och ikv ska jag sällskapa med bästa Malle<3


I like red


Halloween!!!

Gårkvällen var med ett enda ord awesome!! Hade så himla roligt med allt folk hos Maja. Alla var så fina i sina utklädnader.


Hahahahahahah

Detta var så himla jobbigt idag på skolan! Jag och Evve hade typ exakt likadana kläder på oss idag, mörkblå jeans, senapsgul tröja, svarta skor och halsduk, haha!!


Scholkatalogn

Så var den här!


Lite omväxling

Ligger fortfarande i sängen dock med fötterna på huvudkudden, det kan ju vara bra med omväxling när man är sjuk, jag hoppas att jag kan gå till skolan imorgon. Jag har endast två lektioner men en körlektion kl14 och så måste jag köpa tyg till min halloweenoutfit!!


Wiie..

Så blev man sjuk då, lite feber och ont i halsen nå så vanvettigt! Aja bättre att vara sjuk nu än på lovet. Tur att jag har en skön säng!


Ont, det gör ont!

Har så fruktansvärt ont i halsen. Vet inte vad jag ska ta mig till! Det är väl bara att härda antar jag..


Myyys!!

Ser på 2 1/2 men med en stor kopp varm choklad toppad med minimashmallows, mys på hög nivå!!!


en mindre bra dag

Imorse försov jag mig på första gången på, jaa, vad kan det ha varit, sex år, då vi skulle till turkiet! Jag vaknade fem i åtta, då vi börjar halv nio på Kaplan.. Det var verkligen tur att jag har en supersnäll far som kunde skjutsa mig<3



Jäteglad..

All Black



Idag är en av de ovanliga klädesdagarna i mitt liv då jag endast har svart på mig, eller lite lila hade jag också på mig under koftan, detta sker kanske tre gånger per år..
Jag känner mig så dyster på något sätt!

beautiful sunday


By Josse<3

Söndag då, en vecka kvar till lov! Det är helt galet vad jag längtar dit, det ska bli så himla skönt! Aja, denna söndag bjuder på städning, dusch och lite nagelfixning. Ikväll ska jag till Maja för lite snack inför Halloween!

Chill'n with LovisaR

Idag har jag slappat men även jobbat på hockeyn, efter hockeyn följde Lovisa med mig hem, så nu sitter vi här på mitt golv... Nästa destination blir IcaMaxi!


Nu har alla löven fallit

Träning, mat efter träningen och direkt till EmmaS för fika, sista träningen för denna säsong och jag har redan pluggat inför provet imorgon. Jag kommer att må så bra i helgen!!!


Planning my future = I´m confused

Sitter här i köket efter en kort skoladag och har just kollat lite hur jag ska klä mig till Halloween, en man som just gick förbi kollade in och kunde inte kollade inte bort tills han inte kunde se mig, ja, så ser jag ut nu.. Sätter mig i vardagsrummet ist.
Nu i vardags rummet: Ikväll är det som sagt möte med Morön, annars har jag inte så mycket på schemat! Det är skönt, har pluggat lite Teknik så jag känner att det sitter ganska bra inför fredagen då vi har prov.



Cinderella



Igår fick jag och Josse ett slags kinderägg men med prinsessor i. Vi fick tre stycken var, här är en liten prinsessa som låg i mitt ena ägg, jag blev som barn på nytt kände jag när jag fick dom!

long time no seen, as we say

Jaa, det var ett tag sedan jag bloggade, känner att jag är verkligen en lat människa då min iPod har slut batterier och datorn är avslagen på nedervåningen så bloggningen uteblir, inte bra Carran!!!
Men nu till något annat roligt.
En enda träning återstår till min ledighet från fotbollen!! Det kommer bli så himla skönt att få ledigt, minst två veckor! Förhoppningsvis tre, eller kanske fyra(A) Jag har ju kvar SpecialIdrotten så jag blir ju inte helt borta från fotbollen. Men lite nöjd är jag.
Imorgon är det möte med Morön inför nästa år, det kommer bli intressant att höra:D


Skolarbete

Detta är vad vi håller på med på våra bildlekitoner, en torrpastellbild, jag tycker det är roligt och speciellt när jag aldrig arbetat med dessa pennor förr!


App-bloggning

Nu har det blivit mycket bloggning från min lilla iPod, har inte orkat sätta på datorn när jag inte har så mycket tid! I alla fall, idag var det hockey och AIK vann en härlig seger mot Luleå! Nu ska jag krypa till sängs.


Tlött

Hata att göra läxa.. Speciellt när man är trött, har typ stukat foten också!


Sitter här och äter min frukost

Ska snart cykla iväg till skolan. Denna morgon har varit en mycket skön och efterlängtad sovmorgon, dagen kommer inte bli jobbig, har endast två korta lektioner, bild och teknik. Slutar ett när jag börjar halv elva!


Dumt

Den turkiske domaren är inte svensk, sa komentatorn.
Mycket klok sagt enligt mig!


Avslutning

Känner mig väldigt trött efter en lång dag, kom hem runt åtta och nu ligger jag och ser på fotboll! Hade mycket trevligt idag på avslutningen<3


made by me





Denna tog bara en liten stund att rita, hade ingen ork för att börja på något stort idag.. Fast den är inte riktigt klar ännu, ska arbeta lite med stompfern innan jag är nöjd! Kanske i helgen!


fullmånen lyser klart inatt

Har ni sett månen? Den är så himla fin idag/natt! Gå ut och kolla!
Har tränat, och ätit nu ska jag snart duscha. Kanske möjligtvis blir det så att jag börjar på en valör (en teckning i blyerts men lärde mig dett ord ganska nyligt så jag ville andrvända det(A)) ikväll, har inte så mycket annat för mig.


En iPod bild på mig, oduschad, fräsch.

Två små söta ting







Som sagt, idag bakade jag! Jag var verkligen pysselsugen, så eftersom mitt ritblock var i stugan fanns det inte så mycket val mer än att baka, kände att börja på att virka eller sticka något skulle ta för lång tid.
Resultet blev dessa ovan^ och båda blev supergoda! Det var bara synd att jag hade lite för mycket kakao i macronerna så de sprack..

gone for so long

Jag vill vörja detta inlägg med att be om ursäkt för denna frånvaro som har uppstått under helgen, men som jag nämt förr (tror jag) så har jag så mycket annat för mig ist för att sitta framför datan. Dessutom har min bloggapp slutat fungera.. funkar inte för min syster heller!
Åter till helgen, fredagkvällen spenderades hos fina Julia med Lina, Maja och Agnes. På lördagen hade vi match (vinst) senare for jag med Linnea och Lina och såg hockey.
Idag har jag mest bakat hela dagen känns det som, visar lite senare!



Denna fina bild är målad av konstnären Linnea!


clohman



Provade på att redigera denna bild mycket, ibland blev det bra och ibland bara blä, men till slut lyckades jag få denna att se ut som den gör. Det är ju riktigt kul att leka med bilderna man tar, trots att jag bara har Picasa, borde göra det oftare! Nu ska jag inta soffläge innan det blir ett dubbla pass fotboll kl 16.15. Hoppas bara moppen startar!

idag!



Ser ut som ett litet tap på bilden, men det var det bästa jag kunde göra, känner mig lite hängig idag.. bara allmänt trött liksom och det märktes på korten jag försökte ta.

Kan man vara tröttare?

Idag har jag varit trött hela dagen rent utav, inte den bästa dagen så att säga. Träningen imorse måste ha gjort mig helt utpumpad!
Efter skolan cyklade jag hem innan träningen, la mig i soffan och somnade:O vaknade lite för sen och stressade lite, och som grädden på moset startar inte moppen så jag blev tvungen att slänga mig på cykeln och cykla som en tok, klarade det på tio minuter! Pappa var då snäll och hämtade mig efter i alla fall. Nu ligger jag smått halvdöd i soffan orkar knappt tumma på min iPod så jag hade verkligen ingen orka att hämta datorn uppe för att blogga..


Kom hem nyss

Dagen har ännu inte slutat riktigt för mig, är trött men helt uppe i varv. Hade träning sedan upp på arenan för jobb så jag kom hem för ca 15 minuter sedan. Vanligtvis ligger jag och sover vid denna tid men nu måste jag lugna ner mig lite så jag kan somna, för nog är jag trött nog!


Godis på en måndag

Blev plötslugt väldigt sugen på godis, så jag bad pappa övningköra med mig till maxi så jag kunde få köpa lite. Ska snart krypa ner i min säng och se hollywood fruar med min lilla godispåse<3


ett linne i spets



Idag kan man säga att jag invigde mitt spetslinne som jag köpte i stockholm, hade det igår också, men det räknas ju nästan bara om man har haft det på skolan(A) Skulle egentligen varit med Malle ikv men så fick hon ont i halsen, stackaren, så det får bli nån annan gång, kanske en film ist!

Iron Man

Nu ligger jag här i ena soffan med två sovande föräldrar bredvid mig. Det är iron man som är på. En mycket bra film enligt mig!
Efter matchen blev det arbete på arenan som gällde, så nu är jag ganska trött, det får lov att bli en tidigkväll ikväll!


Lördag första oktober

Matchdag idag! Mot bollstanäs. Innan ska jag och mamma hinna till bibo för att kolla om en mandelkvarn. Nu ska jag äta lite lunch.
Jag, lite morgontrött i min morgonrock(a)


RSS 2.0