Tjuvarnas jul

Imorgon är det en spännande morgon! Julkalendern börjar, och jag är en sån som ser varje avsnitt, helst på morgonen och det spelar ingen roll om den är bra eller dålig, se den ska jag!
Speciellt roligt är det ju om den är bra och man längtar till nästa avsnitt och utbrister: NEJ! när dagens slutar;)

Matförgiftad!!!

Så vaknade man av att man mådde illa och sedan förstå att det är matförgiftning.. Tråkigt men sant, tur att det inte var magsjuka iaf!


Så her ere

Alltså.. Nu har jag verkligen bloggtorka! Har ingen lust att bara skriva det jag hat gjort under dagen dvs. gått i skolan och tränat, till lunch vare mat på tatoung, hur kul äre att läsa om egentligen?.. Måste komma på nått sätt! Btw, vi har julpyntat!!:D<3


Lussebulle

Åh, så gott!! Jag och Josse bakade idag. Nu sitter vi och fikar hela familjen i soffan, skålar i mjölk gör vi också, mys på hög nivå!:D


1:a advent

Så var det första advent! Har ingen blogglust överhuvudtaget dock.. Såhär i juletider vill jag mest mysa och inte sitta vid datorn! Nu ska jag återgå till lussebullsbaket med min glöggkopp:D


Träning ikväll!!

Ikväll är det träning i bollhallen som står på schemat, är supertaggad! Snart ska jag äta lite makaronipudding och plugga lite, detta har varit en skön söndag! Tycker min socka är så fräna!!


Lördag

Ska alldeles strax gå över till grannarna för att äta lite middag, jag är superhungrig och stör mig på allt alla här i huset säger. Får se om jag och Lina ska hänga lite senare, Linnea och Lovisa skulle vara med sina pojkar och Maja med nån från Drängsmark(?) Btw så har jag gett upp boken jag ska läsa på engelska till måndag, hatar den!!!! Så himla seg, skulle vara en deckare men verkar som om de glömt bort att reda ut mordet typ.. Den började bra men nu när jag kommit halvvägs så är den dötrist, ingen spänning överhuvudtaget! Ja, nu är jag för hungrig och blir bara arg när jag skriver detta:@


Jagjagjagjagjag

Nu har det blivit mycket bilder på mig hära, har typ inre suittit framför min dator på hela veckan så då bloggar jag från iPoden som det mest är egobilder av mig på! Vet som inte vad jag ska ta kort på heller.. Men aja en bild på något tråkigt är väl kanske bättre än ingen bild alls? Det får bli en lite annorlunda dagens outfit idag!
Vitt linne, svarta jeans men hade även en röd kofta under dagen.


Ostkaka

Är jag den enda som älskar denna delikatess?


Bara för att jag är snäll!

Toodls! Ni får en bild av mitt hår idag, bara för att vara snäll. Annars då? Jaasi, jag spenderade en timme i vår racermazda för jag var utelåst, tacka gudarna för att den var olåst! Läste lite reklam under tiden, det var många leksaksbroschyrer just nu och det fick mig verkligen att sakna min älskade babyborn och mina fina barbies<3 tänkt så många timmar jag spenderade med dem.


Jobbelijobb

Så var man hemkommen från lite arbete på arenan, ska bara varva ner lite sen blir det sängen!


Hohihahi

Som ni ser så har jag gjort en liten ändring på bloggen, blev inte exakt som jag tänktmig(ville inte att bakrunden ska upprepas och jag vet hur man gör men det vills sig ändå inte) men det får se ut såhär ändå, bättre det än en dator kastad i backen! Nu ska jag byta om till träningskläder, första riktiga träningen på länge.


Platt hår




Jag plattade just mitt hår och det var verkligen längesen jag bara plattade det, nu har jag inte tuperat det eller något sånt. Ska nog kanske ha så här imorgon på skolan! det är nåstan så att jag inte känner igen mig när jag går förbi spegeln. Nu ska jag se Halv åtta hos mig och för att senare lägga mig och läsa min bok på engelska, har nu en vecka på mig. Imorgon är det dans på skolan, har pardansat en gång hela mitt liv, detta kommer bli spännande!


Hahaha..xD

Lördag

Hola, denna dag är en slöardag, ser på Glee med min syster i morgonrock och har inte planerat så mycket annat för dagen. Ikväll blir det ev. häng med några classmates!


Fel

84 dagar ska det va tror jag(a)


Eightyeight days left

Om åttioåtta dagar är jag 18! Bara så att ni vet:$


11-11-11

Så var det fredag och inte vilken fredag som helst utan den dagen som står i elvor. Vad gör Carran en sån här dag då? Jaasi, efter skolan har jag sett film och druckit lite äppeljuice, eller okej typ en liter(a) snart ska jag ta en dusch sen blir det en efterlängtad middag med resten av familjen för att senare åka till Majsi!


Inte alltid

Du kan inte alltid vara bäst på allt.
Du kan inte alltid se bra ut.
Du kan inte alltid vara en duktig flicka.
Du kan inte alltid bära snygga kläder.
Du kan inte alltid ha allt på din sida.
Du kan inte alltid vara glad.
Du kan inte alltid få som du vill.
Du kan inte alltid må bra.
Du kan inte alltid kunna allt.
Du kan inte alltid plugga.
Du kan inte alltid ha håret helt perfekt.
Du kan inte alltid se ut som en docka.
Du kan inte alltid ha ett perfekt liv.
Du kan inte alltid jobba bra.
Det enda du faktiskt alltid kan vara är dig själv.

Lillalie.webblogg.se


Myyyyys!!!

Nu är jag ensam hemma och då har jar krypit under täcket i min säng och ser på OneThreeHill, alldeles i mörkret. Jag njuter verkligen av att vara ensam, det enda jag saknar nu är lite äppeljuice så det ska jag be mamma köpa med sig till hon kommer hem!


Träningsvärk!!

Gah, en sådan täningsvärk jag har idag.. Igår var det min första träning på två och en halv vecka. Det känns i benen och jag har inte ens stigit upp ur sängen!


lalala sovmorgon

Imorgon har vi sovmorgon till elva, skoldagen slutar en timme senare! Ganska chill så att säga! Jag gillar´t♥



Tänka sig, nu är klockan typ sex och det är alldeles kolsvart ute.. Det lurar hela min kropp så jag är typ redo för sängen nu. Har inte ens ätit middag ännu. Igår renbäddade jag min säng och den lockar som tusan, jag tror jag kryper ner under täcket ett tag innan maten, mina fötter är lite kalla som då blir dom nog förhoppningsvis lite varmare!

en Fotbild



Denna bild hittade jag när jag kollade på bilder från Frankrike, jag hade helt glömt bort att jag tog den sån här, nu har jag en till i samligen!

Ny app

Laddade just hem en app från appstore till min ipod. Det var en sådan fin app som linnea hade som är lite av ett redigeringsprogram, ganska roligt att leka med. Detta blev min första skapelse:


Malle var är du?

Var har min vän tagit vägen? Du svara ju ändå inte om man smsar..


Pussmun

Har nu upptäckt att jag gör denna pose på alla kort.. Måste komma på något nytt för det blir ju lite tråkigt att se likadan ut på alla bilder! En annan grej jag funderat över är om jag ska övergår till tumblr eller stanna här på blogg.se, ska ta mig en liten funderare på den!


Hur nöjd får man bli?

Nu känner jag bara glädje och lugn. Detta lov har varit så skönt och jag har bara njutit av det! Nu är det över och jag är väldigt nöjd, jag har en underbar familj och fantastiska vänner. Kan det bli bättre?


sweet!

Jag har ju som sagt spenderat helgen med familjen i Piteå och det var verkligen skönt att bara slappa, gå på stan och bada! Vi fick en tevlig överraskning när vi kom till hotellet och det var fullbokat så vi var "tvugna" att bo i en svit.. Helt seriöst var badrummet större än mitt rum! Bilder kommer sen. Jag blev även en jacka rikare, en riktigt varm och mysig en!



Här är en bättre bild på de cupcakesarna(?) jag och Linnea bakade i torsdags, mycket glansiga och vackra!

Cupcake!

Detta är resultatet från mitt och Linneas uppdrag, ska proppa i mig den och sedan köra till Piteå för mys med familjen<3
bra bild, jag vet...


Bruttan

Det blir finlunch- a la Carran idag då jag ska bjuda Linnea innan vi ska "ut på uppdrag". Hehe, vad får ni veta senare!


Contagion



ÅH, vilken liten pyttebild det blev men i allafall, det är denna jag ska på bio och se ikv. Hoppas den är bra bara!


Ny proffebild



Så har jag skaffat en ny proffebild på facebook. Kände att min förra var så himla somrig och nu är det ju verkligen inte sommar, så det var dax för en ny!

Nämen, kanske dags att klä på sig!



Sitter fortfarande i min kära morgonrock.. Jag älskar den så himla mycket och vill verkligen inte ta av mig den, men livet måste gå vidare och nu är det väl tid för kläder antar jag!
Ikv ska jag jobba. Min hesa stämma kommer aldrig repa sig tror jag om jag fortsätter att prata..

En hungrig Carran

Har inte ätit frukost än och jag kan säga att jag är ganska hungrig! Varför jag inte ätit än är för att jag funderar på om jag ska vara noga och äta en bra frukost(rostade mackor med nutella) eller en onyttig frukost(glass och kakor). Min hjärna säger mackor men min mage säger glass... Hur ska detta gå?


RSS 2.0