Krisprolls

who doesn´t love Krisprolls?
Jag åt fyra stycken idag när jag kom hem, alla  med ost och marmeladd på, mums säger jag bara!


Pocketfodral

Igår blev jag lite pysselsugen så jag gjorde ett pocketfack som jag nu tänker visa hur det blev, jag tycker det blev bra, mycket bättre än det vi redan hade! Det var inte lika snyggt för det var från Bokia.

Detta använde jag mig av:


mörkblått tyg -till utsidan, ljusrosa siden -till fodral, rosor -att dekorera med, sen så tog jag ett snöre istället för gummiband för det blev snyggare, violett band -till bokmärke.

Såhär blev reultatet:



     
Man stoppar lätt in pocketen, och lägger in bandet så man vet vars man är!

smoothie

I måndags så gjorde mamma smoothie på kvällen men yoghurt, blåbär, hallon och lite is.
den blev god, sen så blev den snygg också så jag tog lite bilder föra att visa!




Computorknowledge(?)

Sitter nu här på datakunskapen och försöker att fixa sista touchen på vårt vapen-arbete. Det är alltför roligt för att jag ska kunna koncentrera mig, eller? NEJ!
Nu måste jag återgå!

Summering

Nu var det minnsann ett bra tag sedan jag skrev, och tänk, det är alltid ett bra tag sedan jag skrev när jag skriver(A)
Men i alla fall: förra veckan var det Emma S:s födelsedag så jag och Malle och Johanna for och fikade hos henne, det var hur gott som helst!!! Massor av fika =D
Vi gav henne en klocka och hon blev jätteglad, jag har nästan aldrig sett en sån reaktion förr:P

I fredags for vi med flyg till Stockholm för att spela SM-slutspel. Det gick väl bra antar jag, vi förlorade ju finalen men tvåa i Sverige är ju inte illa heller, fast vi var ju ledsna efteråt såklart! Men nu har jag kommit över det har jag bestämt mig för, man mår ju mycket bättre om man inte grubblar på gammalat groll!
Men annars var det en trevlig helg!

Go ask Alice - anonymous

Nu är det nog snart dax för mig och lägga mig och läsa lite i boken vi ska läsa i engelskan, jag har kommit en bit in i den och jag kan säga att den är ganska bra. Den handlar om en tjej och hennes liv och hur hon kommer in på droger och jaa jag hoppas bara att den slutar bra!

hehe det var först på datorn jag såg att det var ett ansikte, trodde bara att det var nå mönster (A)

milkshake

Jag belv så himla sugen på milkshake när jag kom hem och turligt nog så hade vi glass hemma!
Det var glasspinnar med smak så jag tog en choklad en banan och en vanilj och sen så blandade jag bara det med mjölk och vips så hade jag gjort en BananChokladVaniljMilkshake, och den var go´!

Jag tog några bilder också, vad tycks?
näe, skojja!

hos johanna

Hola!
Nu är jag hos Johanna med Emma, Malle och Amanda, det spelas MarioWii här i bakrunden. Senare kanske det ska spelas lite "Med andra ord" och Twister, vi får se vad tiden räcker till ;)
Imorgon ska vi spela internmatch med laget, på Guldvallen. Jag orkar inte att dom inte tar bort snön på Norrvalla, för nu måste man först dit för att hämta kläder sen ska man vidare till Guldvallen... Men att spela fotboll är ju kul vars det än är!!! =D

två gånger vid datorn...

shit asså jag har bara suttit vid datorn två gånger i veckan typ...
Det är ju för hemskt.
IAllafall så var jag med Linnéa igår och vi var hos hennes mormor och morfar i Klutmark, och på vägen hem snackade vi om att det skulle vara hemskt att se en älg stående på vägen, typ fem sekunder senare gör det det!!!
Linnéa började skrika så jag tvärskrek, den var ju så stor och man tror ju den ska typ anfalla eller nått... Linnéa låg nere i sätet på bilen och satte sig inte upp förän vi var på "storvägen". vilken upplevelse!! :O

ojtskibojtski


Jag vet inte vad jag har gjort på två dagar men att sitta vid datorn är det då inte!
Lite av tiden har jag väl spenderat med att spela fotboll och annars tror jag att jag bara har slappat...
När jag och mamma var och handlade i söndags köpte vi Ballerina kladdkaka, en vanlig och en med vanilj, jag vet inte vilken jag tycker är godast än, det är så himla svårt att avgöra. JAg tror jag måste gå och jämföra lite nu ;)


Sunnanå SK Skellefteå AIK

Idag blir det mycket sport, jag ska först på Sunnanås viktigaste match i år och sedan ska jag och jobba på hockeyn, igen!
                       

IDOL

Igår var det Maja,Lovisa,Lovisa, Linnea och jag som var på Dallas och åt.
Vi for sedan till Maja och såg Idol och spelade lite kort, en trevlig kväll!
Jag tycker då att det var rätt person som åkte ut, jag har aldrig gillat Sassa, men jag vet inte riktigt vem som är min favorit:P


middag på Dallas

Nu ska jag snart iväg för att käka på Dallas, jag tror det blir jag, Lovisa, Lovisa, Linnea och Emma som ska dit men jag är inte helt säker.
Så nu sitter jag och funderar lite på vad jag ska äta för nått gott. Kebebtallrik är ju alltid gott men jag var lite sugen på tacotallrik också, jag kommar nog inte bestämma mig förän vi är där!

Word har lagt av!

Åh, jag blir så störd, nu kommer det fram att jag bara får använda Word 25 gånger innan det låser sig och nu, mitt i svenska arbete,t gjorde det det!
Nu måste jag skriva in det på Josses dator och sedan fortsätta med det där.
Det här blir jag så arg på!

vad ska jag göra?!

Jag har träning kl6 och nu står jag inför et dilemma...

Havregrynsgröt eller Mannagrynsgröt?

jag tror jag måste oledola lite; OLE DOLE DOFF KINKELI ANE KOFF KOFFELI ANE BINKELI BANE OLE DOLE DOFF DU SLAPP ATT BLI SA ETT BI SOM JUST FLÖG FÖRBI!

Då blir det mannagrynsgröt!


när mörkret smyger sig på en!

Jag älskar att det snart är vinter, visst är det konstigt att när det är sommar vill man ha vinter och när det vinter vill man ha sommar...
Men i alla falll det jag tänkte var att nu när det är mörkt på kvällarna kan man ju tända en massa ljus och bara mysa med en filt och en bok, jag tycker det är så fint när lågan rör sig och det blir en massa skuggor i rummet!






hjälp mig med min svenska uppgift, snälla!

Jag vet inte vad jag ska snacka om på svenskan, det är så himla svårt och vi ska typ ha tio rader text som vi ska snacka om... SNÄLLA HJÄLP MIG, NÅN!!!!!


 såhär klurig är jag just nu!

Datakunskap

Jag är klar med min uppgift på datakunskapen så jag sitter och gör ingenting.
Tar tillfället i akt och bloggar lite, när jag kommer hem blir det lite läxa, ingen träning idag inte =(

nothing unusual

Ja som rubriken lyder har ingen ovanligt hänt idag, eller vår fotbollslärare Christer skulle snacka med vår rektor om att vi inte ska ha nån lektion före fotbollen på måndagar och det blir ju ganska skönt att ha sovmorgon till tio på måndagar om det ändras, men man får ju inte hoppas på för mycket!

Träning med laget på en vecka om det var tevligt alla var så glada.

Äntligen har vi beställt skolkortet det tog ju ett tag men nu är det gjort...

Så var det med det!

Nämen titta

En sån överraskning jag fick när jag såg denna i vårt vardagsrum!


en Sammanfattning av mina dagar

Nu var det längesen jag bloggade men jag har verkligen inte suttit vid datorn sedan i onsdags, eller jag och linnea gjorde en film igårkväll men då blev det inget bloggande.
Men detta är i alla fall vad jag har gkort under de senaste dagarna:

Torsdag: Åkte till Piteå på tjejkväll men några fina tjejer, lyckades köpa två par jeans!

Fredag: Gjorde mig iordning och for sedan och åt hos mormor och morfar, åkte direkt därifrån till stugan och sov där.

Lördag: For från stugan vid halv sex för att jobba i kiosken på AIK:s match med Linnea, vi for sedan hem till mig och bakade bullar och gjorde enn bullbakarfilm samtidigt!

Och nu sitter jag här och ska snart duscha, men forst ska jag se klart filmen som pågår! =D



Här är då filmen! Bloopers finns i slutet ;)

RSS 2.0