Inspiration på topp!


Trasa med motiv för att stödja bröstcancerfonder!

Subway idag med Malle och Amanda, gött!! Gick på stan ett litet tag, cyklade hem med världens städsug. Konstigt men sant! Så jag städade hela mitt rum mycket grundligt, dammsög och dammtorkade(bild). Sedan fastnade jag i "plocket" så plötsligt satt det tavlor över en hel vägg, ganska nöjd med det men jag tänker visa det imorgon ist!
Hittade olika ramar och fina bilder, så det blev lite coolt;)
Förresten så har jag hunnit med att fixa mina naglar också!


Almost made by me

Idag har jag hunnit med massor, bla. så sydde jag om en klänning till ett linne. Klänningen var enkel och egentligen inget fel på förutom att jag aldrig kommer använda den, så då är det ju bättre att jag gör om den tänkte jag!



Såhär såg plagget ut innan min lilla makeover. Vad jag har på armen är en pulsvärmare som jag hittade när jag städade mitt rum. Har den fortfarande på mig, faktiskt ganska skön!



Hips vips så blev det såhär, jag älskar färgen!



Men jag kommer nog oftast ha det instoppat, eftersom själva sömmen inte är jättesnygg..(a)
PosarN B-)

T.r.ö.t.t.!

Denna vecka har börjat med trötthet och åter trötthet.. Igår somnade jag redan tjugo i tio vilket är rekord efter skolavslutningen tror jag! Är bara sö himla trött och lat, orkar inte ens starta datorn, därför blir det torra, tapiga och tråkiga inlägg utan bilder. Jag är ledsen men ni får lida när jag är trött. Kan annars berätta att jag var lite förbannad efter träningen, kom just på att det kan ju höra ihop med att jag är trött, så jag sa endel riktigt fula svordomar(a) man får ha en och annan sådan dag per år tycker jag!

Trött

Helu! Egentligen vill jag bara gå och lägga mig, men då råkar det vara så att jag har lite skolarbete att göra.. Idag har vi kickat hammarby med hela 6-1, vilket är riktigt bra, hammarby leder ju hela serien! For direkt till matfesten efter matchen och käkade med LovisaR. Det var gott, när jag kom hem somnade jag i soffan, så just nu är jag fortfarande trött men kommer säkert inte kunna sova ikväll:/

Tantavarning

Hej!! Nu halvligger jag ner i min säng, har just målat ett lager nagellack på mina naglar. Ser på Dobidoo med min stora nalle<3 Jag antog att jag och min syster skulle vara med varandra eftersom mamma och pappa är på matfesten, men det var bara ett ensidigt antagande, hon har myskväll med sina kompisar här nere.. Dumpad av sin lillasyster, det är illa!!!

Myskväll

Idag när vi inte har någon träning, ska vi ha myskväll istället, äta pizza och se film. Jag väntar på att en film ska ladda klart sedan ska jag ta med datorn till LovisaR!


Fem saker

Här är fem saker som ni kanske inte visste om mig: • Jag gillar inte omelett eller ägg röra. • Min garderob är välorganiserad, dvs de kläder som hänger, hänger sorterade enligt färg. Byxor och tröjor i prydliga högar. • Jag hatar att ha tjorvigt hår. Borstar det flera gånger per dag. På morgonen, när jag sätter upp håret och när jag tar ut det uppsatta håret, innan jag ska duscha och efter duschen såklart och sist men inte minst innan jag går och lägger mig, ibland borstar jagdet när jag har tråkigt också! • Jag har läst den första HarryPotter-boken 5 gånger. • Jag har mycket svårt för att sova sittande, sällan händer det, endast om jag är mycket trött!

Back to school

Så var skolan igång igen och det känns med förvåning bra! Är ganska trött nu efter en dag på skolan i kaos, har aldrig varit med om så mycket människor på skolan tror jag. Efter skolan hade vi träning, när jag kom hem åt jag och gick sedan en långpromenad med min käre vän Frida! Vad roligt inlägg detta blev, NOT!



Nu får ni se en bild på mitt hår!


Måndag gör jag ingenting

Imorgon är det the day som alla älskar.. Så idag ska jag ta till vara på att jag är alldeles ensam i huset=pyjamas i soffan hela dagen! Men ikväll ska jag till piteå ,det är mämligen så att vi har match. Det är något hemskt på tv! Nu byter jag kanal.

Tonight is the night

Ikväll ska jag och ha det trevligt med några flickor, vi ska grilla lite kött, äta upp det och umgås!:D det blir med ett gäng som jag vanligvis inte brukar umgås med men det är ju superkul att man får sånna här chanser att vara med folk utanför den vanliga vänkretsen!

Konfirmationens afton

Snart ska vi sticka i väg till Moröbackes kyrka för att se på Josses konfaredovisning och äta lite paj, fyra av sex pajer har jag gjort!
Såhär ser jag ut, lite lagom kyrkligt!


En liten fjärrkontroll som är spårlös försvunnen

Imorse mär jag kom ner till soffan och skulle se på tv var fjärrkontrollen till digitalboxen borta, har letet hela vardagsrummet men kan inte hitta den någonstans.. Tur att jag kunde söå på tv:n i alla fall och att det var en någorlunda bra kanal på!

Shopping









Detta och ett packe hårsnoddar fick jag med mig hem från Umeå, faktikst ganska nöjd med det, allt för bara 360:-

All the money in the world

Nu sitter jag och myser i soffan,ser Leap Year och äter lite choklad från igår! Man kan typ säga att jag har det bra, kom just hem från en fotbollsmatch och jag har nyfärgat hår. Chokladen från igår köpte jag på maxi med AmandaH,Felicia och Malle och det färgade håret är ett resultat av vår lilla salong som jag Lina och LovisaR hade idag på eftermiddagen! En liten sammanfattning av gårdagskvällen och denna dag, bild skiter jag i just nu! Vill bara ha mer pengar..

UUUmeaååå



Dagen började med morgonfika på cafe Mekka



Den klassiska bilden inne i ett provrum på Monki.



Mat på McDonalds, såklart!



Mätta och nöjda shoppare.



Bara Malle år en McFLurry, jag var alldeles för mätt för att orka med en sån!



Ett fint glas som man fick med när man köpte plusmeny!

Detta var våran dag i umeå, gestaltade med skitkassa bilder, jag har som inte insett att mobilbilder är såhär dåliga förän nu, jag snackar såklart inte om alla mobiler!;)
Mina inköp får ni se senare, hittar inte sladden till Josses kamera!


mellanmjölk och handelsvapen

Igår åkte jag och Malle till umeå för lite shopping, jag kom hem med ett linne, ett par shorts, en klocka och gummisnoddar, eller ja ett glas också som jag fick från McDonalds. Jag tänkte visa bilder på allt men jag måste bara ladda in dom först!

Vad finns det att göra i skellefteå som inte kosta pengar?

Som rubriken säger finns det inget roligt att göra i skellefteå som är gratis.. Men i alla fall, idag ska jag vara barnvakt åt min lilla kusin helt ensam, det enda jg är nervös över är att hon ska skrika heeeela tiden, hoppas hon nu är snäll!

en dötrött carran

Idag hade vi vår första f-17match efter uppehållet och det var härligt att vinna den! Vi låg under med 1-0 en bit in i andra men lyckades vinna med 2-1:D
Detta resulterade i en dötrött Carran som nu ligger i sängen med ett par värkande ben, min kropp ville verkligen inte spela fotboll idag, tur
att man har en hjärna som bestämmer att det ska gå ändå!

En göralös lördag

Idag har jag inget att göra, ska nog se Sörböle-City senare idag! Igår var jag och såg FF-Morön. Detta blev verkligen ett tråkigt inlägg, men aja det får det lov att vara!

Pannkakor

Idag blev det pannkakor till lunch, jag och Josse hade ganska roligt när vi gjorde dem! Det är trevligt när man lagar mat tillsammans!







Carran in action, making pancakes! Älskar min morgonrock btw!

en tråkigt rubrik som inte säger någonting om innehållet

Nu halvsitter jag upp i min säng och tittar på Navy CIS, mycket bra program! Idag har jag haft lite städmani, har plockat och stökat, hips vips så skulle jag städa skafferiet, men så kom jag på att jag just hade gjort te och var tvungen att dricka upp det innan det kallnade, tur det annars hade jag nog varit uppe hela natten med att städa.. Tvivlar på att det håller i sig till imorgon, men om det gör det kanske jag överaskar mamma med ett nystädat skafferi!

städad garderob

Igår städade jag min garderob, det var verkligen välbehövligt, hälften av allt låg utanför..
Så nu ser den ut såhär igen!
Vilket pissväder det är idag, vill bara vara inne och se film hela dagen, men nej då har vi träning ute i 105 minuter. Funderar seröst på att spela i träna i regnkläder!

Att sova för länge

Jag tycker det är så jobbigt att vakna sent, idag vaknade jag halv elva och jag vet inte varför men det kännsbara jobbigt.. Ville bara säga det(a)

Storforsen

För några veckor sedan for vi till Storforsen, det var verkligen ett vackert ställe. Kan verkligen rekommendera det till alla! BTW så körde jag hela vägen dit och tillbaks ;)














Kan berätta för er att det var riktigt kallt i vattnet, kanske fjorton grader.. så vi var inte i länge!


Tjejkväll

Nyss for Lina och Lovisa hem, vi har varit här hemma hos mig. Mamma och pappa är på kusinträff/fest så man måste ju passa på när de är borta!
Vi har hunnit med mycket tycker jag, Varit på maxi och handlat frans- och brynfärg. Laddat hem en film och sett den, och såklart färgat fransarna och ögonbrynen också, och som grädden på moset tryckt lite chips och godis! Lite spontant men mysigt!
Superbra film förresten!

hipsvips så regnar det

Ligger i min säng när jag plöstligt hör att det börjar regna.. Inte blir jag glad av det inte, men dey är bra för all växtlighet, de kan behöva lite vatten! Har spenderat kvällen i bergsbyn med Linnea och senare även Lovisa. det resulterade i att jag för första gången i litt liv körde gocart! Sjukt kul och adrenalinet flödade! Nu säger jag godnatt:)

Shoes for myself

Mina träskor:





Nya pumps:



Jag är nu en stolt ägare av nitton par underbara skor. Men då har jag inte räknat mina fotbollsskor, joggingskor och foppa tofflor för jag evt inte riktigt hur jag ska räkna dem, alla används inte.. Det är nog tur att jag har en begränsad summa att handla för annars skulle det vara skor överallt i huset(A)

Bildlös..

Jag har verkligen inga bilder att lägga ut och det är verkligen inte roligt! Det blir så tråkigt i bloggen..
Men i alla fall, även idag är det ljuvligt väder så jag och mamma ska dra till nån strand, vilken vet vi inte än!

sjöbotten

Idag var jag för första gången till stranden i Sjöbotten. Mycket mycket fint må jag säga, superbra att det var söderläge som det inte är i boviken eller falkan.. LovisaR följde med och vi låg  mest och stekte, i vattnet var vi bara två gånger(A)

Fyndat i skor!

För tre veckor sedan köpte jag äntligen de vita träskorna som jag suktat efter så länge, slog till eftersom de var på rea, 30%! Idag for jag och mamma upp på skohuset, det var första gången för mig, trots att jag är skogalen! Hehe, och vips hade jag med mig ett par super snygga kilklackspumps i beige mocca hem:D hela 70% rea!!! Visar bilder när jag tagit dom!

RSS 2.0