mycket att göra..

Nu sitter jag och käkar en välförtjänt måltid, helt ensam.. Idag har jag ganska bra med grejer på körschemat, måste nämligen välja mina valbara kurser eftersom jag åker till Gbg imorgon, sen så ska jag packa inför Gbg och ladda ner några filmer som vi kan se på tåget, och sist men inte minst ta en dusch!

Amandas place













Tårtan bakade vi alldeles själva och jag må säga att den blev snygg!

Froosh

Efter träningen idag köpte jag mig en Froosh. Det är en smoothie som bara är gjord av bär och frukter, inte enda lite uns av socker ät tillsatt men den är ändå söt och god. En smoothie som jag verkligen kan rekommendera till andra och som jag själv fick rekommenderat till mig av Sofie!



Denna smak är den enda jag har smakat, HallonBlåbär och den är hur god som helst! Skulle kunna dricka en liter om en sådan liten inte kostade 20 kr. Det är 2,5 dl.


Nyklippt

Innan träningen hann jag sätta mig klippstolen. Ca sju centimeter rök och det är så skönt att ha nyklippt hår! Just nu känner jag att jag hellre har såhär kort ochinge nötta toppar än lite längre och mycket nötta toppar, håret  är så mjukt och lent!



Det är ju ändå långt faktiskt!!


Färdig



Såhär blev det färdiga resultatet och denna är jag nöjd med, det är klart, den är ju inte exakt som bilden men jag tycker ändå att man ser att det är samma bild! Det är så kul att rita när man lyckas.

Eyes

Har lång sovmorgon i dag. Inget fotbollsgymnasie pga byte av lampor, det behövdes verkligen idag kände jag!
Vaknade vid kvart över nio oc har chillat sen dess. Nu ska jag rita litegranna, började igår men orkade bara ett öga(A)



Denna bild ritar jag av, det är inte samma som i headern.

The sunnyside

Har nu legat ner krypt i min säng ett tag och sett på Solsidan. Ove är ju kung, men aldrig att jag skulle vilja han som granne!
Innan var och överraskade AmandaH med tårta och presenter. Tårtan var jättegod, den godaste jag ätit på ett tag, är inte så jätteförtjust i tårta vanligtvis, och snygg var den också. Eve hade en massa karamellfärger hemma som vi färgade grädden med. Superfint! Har inga bilder men kan ju be Hanna skicka några kanske.
Men nu ska jag sussa!

Nike







Mina köp från gårdagen:
Löparskor från Nike.
Underställströja från ProTouch.
Gjorde rena kapen, båda var på rea!

Shopping med Mamma

Idag har jag och Mamma varit på en shoppingsväng tillsammans.
Det blev så att jag köpte mig ett par joggingskor och en underställströja.
Ikväll ska jag till Sofie, som jag aldrig varit hos! Det ska bli ritigt trevligt, jag ska ta med pannacotta som jag nyligen rört ihop.
Bilder på det jag köpte idag kanske kommer senare. Får se om jag orkar(A)

love to my nails

Fick lite inspiration från Cajsas blogg och ska nu göra något åt mina hamska naglar, en nagel gick av när jag var i Luleå och då rök alla när jag kom hem. Längtar tills de har växt ut igen!


 
Skarp bild, hehe..

Aik-Modo

Igår var det dax för laget att ha lite trevligt utan att spela fotboll.
Vi samlades på Norrhammar för att äta pizza, något annat hade vi inte fått veta. Där delades vi in i lag och skulle svara på ett frågeblad. Det handlade om hockey, men vi tänkte inte mer på det utan började svara på frågorna. Sen sade Kent: Vi ska på Hockey, det har ni väl fattat?! Alla ba VA? Det var lite kul haha. Jag hade då inte fattat det innan han sa det.
Så när alla hade svarat klart knallade vi upp till Skellefteå Kraft Arena och satte oss tillrätta och såg Aik-Modo. För dem som inte vet vann Aik med 4-1!

min dag i superspeed

Spelade in en liten film, var dock tvungen att filma när den spelades på datorn, därför det dåliga kvallan...


från Mormor och Morfar





Vår Mormor och Morfar kom igår med lite godis eftersom det var alla hjärtans dag. Och dessa "goingar" är typ den godaste choklad man kan äta! Synd att de är så dyra, eller det kanske är bra så man inte blir broende av dem. Nu sparar jag så det inte tar slut allt för fort!


Endast tolv myskoxar i sverige

Hallå där, vet ni att det endast finns tolv myskoxar i hela sverige, nu måste vi ta hand om dem så de inte utrotas! Inte skjuta, eller döda på annat sätt!



Gulliga djur är dom även!

Alla hjärtans dag spenderades med teknik...

Idag har jag löst hela 8 teknik-uppgifter och jag är riktigt stoolt för teknik är inte det lättaste, men jag börjar förstå hur man ska tänka! Har dock ett par kvar som jag inte förstår.. men dem tar jag imorgon.
Nu ska jag snart hoppa in i pyjamasen och sussa till imorgon, för jag är trött och bästa boten mot trötthet är sömn!






relaxing on my own

När jag kom hem igår var jag hemma med mamma och pappa och såg på melodifestivalen, Josse är i Haparanda och tävlar, och idag for vi till "Tunan" och bara myste. Gjorde muffins som jag skulle täcka med frosting men vette tusan vad som hände med dom... Dom blev som knäck:S Smakade gott i alla fall! Har ingen bild men ni vill inte ens se, dom sjönk ihop efter som hade vällt över..



Lite mer snö än så här var det faktisk nu! Detta var första snön förra året, då vi lyckades skrapa ihop till en snögubbe!

little time for everything

Tänka sig! Jag fick följa med Sunnanå-damerna till Luleå i fredags för att spela två matcher, for dit som avbytare men fick spela typ en halvtimme totalt. Det var riktigt roligt, för det är ett helt annat tempo än det vi spelar i. Man måste vrida huvudet hela tiden för att veta var man har alla spelare, annars blir man bortgjord på direkten!
Jag har nu varit i Luleå varannan helg 2011.. Nu nästa helg får jag vara hemma men helgen därefter ska jag till Götet för att spela futsal-SM och det är jag supertaggad inför!!!
Fotboll är det bästa i mitt liv!


Gigantisk fotboll, i Borlänge tror jag (A)

Futsal, Sunnanå-cupen 2010.


Mina fötter med ett par fina fodral på, men som snart ska bytas ut!

the last song

I lördags, efter matchen mot Burträsk, bänkade jag och Josse oss framför tv:n för att se "The last song". Jag hade nästan längtat för att se den. Pappa var ju lite emot det i början, som alltid, men han satt kvar och såg. Senare kom mamma hem började de snacka om att börja med middagen men även hon satt sig ner och såg. Alla var helt fast vid den och alla grät, det brukar oftast vara jag och mamma som gråter men nu grät Josse och pappa också! Det var verkligen en rörande film som jag kan rekommendera till den som gillar känslosamma filmer.


Audacity

ååååååå vad jag blir galen, audacity funkar för alla utom mig! Funkar varken att spela in från datorn eller genom micken.. måste gör det hemma typ.  INTE KUL!
Aja vad gör man? Nu ska jag fortsätta att sitta på min stol och göra ingenting för att det inte funkar!

choose your shoe

Nu i förra veckan när jag funderade över om jag skulle köpa skorna (som jag köpte) tänkte jag lite och kom fram till detta: Ett par skor kan jag vilja ha så mycket att dem är det enda jag tänker på, men detta händer aldrig med ett klädesplagg! Visst kan jag tycka att en tröja eller ett par byxor är snygga men aldrig mer än att jag kan avstå att köpa det för att jag är snål. Aldrig att jag skulle avstå att köpa ett par snygga skor för att jag spenderar en femhundring på dem!!!


Kanske det blir ett sådant här par nästa gång!?

dag 30 - ett sista ögonblick

Nu är denna lista slut! Kan bara säga att detta är ett lättans ögonblick, så skönt att det är över. Det konstiga är att jag nu är sugen på en bild-lista men det känns som om jag ska vänta lite till för att inte blir less.
Denna lista tog ju ungefär en och en halv månad. Lite skönt att ha en lista ändå, denna var inte så bra men när man inte har något att blogga om är det bara att skriva om listan!



Four new things












dag 29 - Mina ambitioner

Att alltid göra sitt bästa är min stora ambition, man lyckas inte alltid. Men att göra sitt bästa i alla situationer gör att man klarar sina mål!

Fixat och trixat

Ja idag har jag fått mycket gjort!
Dagen började med lathet och åter lathet.. det gjorde att att jag och mamma blev smått less på varandra så jag gick ut på en promenad, det sa Malle att hon hade gjort när hon var sur så jag följde hennes råd!
Jag gick och jag gick och jag gick, kom till slut fram till pappas jobb inne i stan där jag hade lämnat min cykel eftersom jag inte ville cykla hem i snöstormen i torsdags, så cyklade jag hem och var hemma strax efter två. Då blev det filmtittande i form av "I rymden finns inga känslor".
Så tog jag senare tag i min garderob och städade den mycket noggrannt så den blev mycket fin och organiserad, nu saknar jag bara en hängare!
När jag la in bilderna på datorn lite senare fick jag ett litet städrus så jag organiserade upp alla bilder på min datorn, la dem i mappar och döpte mapparna, så nu har jag koll!
Kan jag vara ett kontrollfreak? :O



Kläderna hänger från svart till vitt och färgeglada, med mina skor emellan!



Träningsgrejer, bagar och underkläder.



Byxor, linnen och t-shirts.



Man blir såhär glad av att ha en välorganiserad garderob!


dag 29 - Det här saknar jag

Att inte ha hand om pengar, det var så mycket lättare när man kunde säga, kan inte jag få den här? Ibland fick men saken fast oftast var det ju så att man inte fick den.. Nu kan jag köpa saken jag vill ha men då jag känner mig så snål att jag väljer att inte köpa den. Allt var så mycket lättare när man var liten!!!


i am so lazy

Hej bloggen!
I veckan har jag haft fullt upp och har inte hunnit med och blogga, jag har prioriterat att inte blogga, lite lathet beror det också på. Måste ju göra klart listan snart! Det är bara ett par få dagar kvar, känner att blogglusten kommer tillbaka nu när jag ligger och skriver detta! WIHOO!
Nu är våren påväg och det blir ljusare! Allt blir så mycket roligare när det är ljust!

RSS 2.0