Drygar på skolan




Här satt Malle och posade i sin webcam, så jag tog ett kort på henne.


Groupfoto!








Så lat, men så lätt

Sitter i soffan och ser på NewMoon, då slog det mug att jag kanske skulle blogga lite, men ist för att ta fram datorn hämtade iPoden. Det är ju mycket lättare och går mycket snabbare, kan inte ha mwd en bild dock men det har jag ju lix inte i alla inlägg så detta blir ett utan bild!:D

Chillar på skolan med Mirre







Sitter här och väntar på att vår lektion ska börja, har haft ett hål på tre timmar och nu börjar jag ha rejält ont i min rumpa, har suttit på en träbänk typ tvåtimmar. Tur att Mirre joinar mig!

sjusovarn

Inatt kom jag hem från Sofie strax efter två, tiden bara flög iväg när vi satt och snackade! Är väldigt slö idag men jag ska och jobba på damernas match så jag borde nog piggna till när jag fått lite frisk luft i mig!

Specialkladdkaka

Igår eftermatchen var jag hos AmandaN med Mella och vi gjorde en supergod kladdkaka, tyckte jag iallafall! Dom hade inte tillräckligt med kakao så då tog vi o´boy men det fanns inte heller så mycket, så vi hackade choklad och blandade i och lite dajm, lite center och never stop. sliskig men mycket god, det konstiga var att man inte kände av dajmen, den hade som smält..
Denna kladdkaka var den förra vi tre gjorde, svårt att bedöma vilken som var godare!

This is me saying goodnight

Godnatt hörni, imorgon ska jag städa.. fysikprovet idag gick väl hyfsat, även min muntliga redovisninga! Så har jag haft min sista gympalektion för denna termin och mitt "underlägg" är klart! Livet är ganska bra och jag är ganska trött, det är dock trist att det regnar och attvi forlorade matchen.

Tv

Är det bara jag som har fastnat för den nya serien Hawaii 5 - ?
Skitbra spänning! :D

Pluggpluggplugg

Tjollahopp!
Nu har jag pluggat hela dagen känns det som, jag fick ju veta idag att jag ska redovisa mitt reportage muntligt imorgon.. Det Brhövde jag inte, fysiken har ju tagit rätt bra med tid!
Har inte ens hunnit duscha efter träningen som slutade halv sex...

time goes by

 

Ett litet inlägg innan jag ska börja om att plugga. Sitter och gör lite fysikuppgifter i förhoppning om att det ska göra mig lite klokare, men altså.. Jag har väldigt svårt för densitet! Resten gå hyfsat, men icket densitet, eller det är egentligen tryck som är värst!
Efter träningen ikväll ska jag nog färga håret :D

Det handlar om mig



Har inget att skriva... Min lilla kusin är här på besök, Staffan och Jeanette också för den delen.
Får se om jag orkar kolla igenom fysiken ikväll, har ju imorgon och på torsdag på mig också!


Schooltime

Efter en mardrömsliknande gårkväll i förtvivlan lyckades jag få ihop ett ganska bra formellt brev.. Hoppas jag! Så nu ska jag snart dra iväg till skolan för upp till bevis!

På promenad







Bättrade på brännan lite i Stockholm, jag är ju redan så brun att jag knappt behöver det..

Bilder från LovisaR

så ha man komme hem från storschtan

Lite trött är jag efter helgen, känns som om jag skulle kunna gå och lägga mig redan nu fastän jag vaknade elva(A) Men inte kan jag gå och lägga mig inte, jag har ett himla manustjollahoppsigrejsbrev att skriva tills imorgon..*suck*
Skönt dock att vi inte har matte något mer denna termin och engelska muntliga är bortgjort plötsligt:D Nu är det bara fysiken kvar efter svenskan!

in the bus

Här sitter jag en fredagkväll i en stor buss på väg ner till stockholm.. Nog är det roligt att åka till stockholm men kanske ändå lite drygt, jag har då passat på att göra lite fysikplugg perfekt att spendera en fredag med!(not) flera tjejer har med datorer så kanse jag kan låna en så en bild kanpubliceras eller kanske två till och med:) nu ska jag återgå till att åka buss och pilla i linas hår, okej det där kanske lät lite konstigt..

inför Stockholm

Imorgon bär det av till Stockholm med laget för att matcha Djurgården och Vasalund. Har just varit och handlat lite till resan och nu håller jag på att försöka bränna en DVD. Det har jag aldrig gjort förr så jag hoppas innerligt att den kommer fungera!



Hej det här är jag med anknäbb och runda glasögon!

Min dag


Bild från Elviras blogg

Dagen började med Nationella i Matte, pust nu är det bortgjort! Sedan hade vi CAD och så var skoldagen slut, gick en sväng på stan med Malle och Amanda, kl 16 var det träning på 360. Så åt jag middag på Subway med LovisaR. Hem, diskade och plockade ur diskmaskinen, helt frivilligt måste jag tillägga, för att senare skjutsa in en smet i ugnen som forhoppningsvis blir till en go´ banankaka! Ett mycket tråkigt inlägg och det vill jag be om ursäkt för! Men jag är glad ändå!


Blogeliblogg

Min syster visade mig nyss hur man gör för att blogga från iPoden, så nu gör jag det! Igår var det ju eurovision. Vi laddade upp med grillat och citronmarängpaj som jag själv gjorde, inte för att skryta men den blev perfekt!! (a) egentligen borde jag plugga men mitt lata jag insisterar på att ligga kvar i soffan. Får se vilken av mina jag som vinner kampen..

lipstick

ÅH jag älskar Irlands bidrag till Eurovision. Jag får bara lust att dansa benen av mig!
Tvillingarna gör låten bara bättre också:D Synd bara att dom är just före Eric Saade..


BIO!

Snart ska jag dra iväg på bio, det var längesedan sist, jag tror rent att det var när vi spontangick och såg TRON. Och det börjar ju vara fyra och en halv månad sist.
Det blir Malle och AmandaH, och jag är riktigt taggad faktiskt, hur det nu kan komma sig att vara taggad på att se bio..? Men just nu ser jag äntligen fredag med juan banan och det är ganska roligt!



En banan utav mig

Svenska - insändare

Sitter här på svenskan och ska snart börja med en insändare om dialekter, jippie, så roligt..
Aja det är bara att sätta igång! Förresten så ska jag och Malle och Amanda på bio ikväll och se Red Riding Hood, den verkar ju bra så jag hoppas att den är som den verkar!


tre pass på en dag gör kroppen slut!

Nu är jag helt slut, orkar inte ens duscha.. Oroa er inte, nog ska jag duscha nog! Men nu skulla jag helst bara vilja slänga mig i sängen och skita i allt, hur ska jag kunna orka se hela Eurovision ikväll? Men nu ska jag tagga med Veronic Maggio och Britney Spears så jag kommer igång igen!


new clothes






early day

Idag hade vi endast en enda lektion, det var datakunskap och vi redigerade bilder fotoshop. Ganska lätt dag om jag får säga det själv!
Har nyss kommit hem, Ewe,Amanda, Felicia och jag gick på stan en sväng för att sedan parkera oss vid älven med lite glass. Det blev två köp idag, men vänta.. Carro shoppar? Jodå, haha. Det är inte ofta men det händer! En top och ett par shorts, mamma får vara lite smakråd ikväll. Bilder kan jag visa senare.

Fick mycket sommarkänsla idag, längtar, längtar, längtar!

Eurovision song contest

Nu börjar kvalet till Eurovision song contest, Sverige tävlar dock på torsdag. Vi sitter och tittar hela familjen!

klaaaar!!

Nu har jag äntligen skickat in reportaget och det är som om en sten har lyfts från mitt hjärta! Dessutom är jag ganska nöjd med det, får se om vår lärare också är det.. Ikväll gäller det att packa för imorgon bär det av till Borlänge/Falun för att spela lite fotboll.

Detta var från en resa förra året, undrar om det rent inte kan ha varit i bolänge!

tidningar och deras rubriksättning

Haha jag hittade ett papper här hemma med lite roliga rubriker och kommentarer på, måste bara visa:

Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv (Fy för att tillbringa 2 år i Eslöv!)
21-åringen annhölls misstänkt för grov stöld av åklagare (Åklagare är hett eftertraktade på Svart börsen har jag hört)
Mannen dog medan kvinnan avled (Och skillnaden är...?!)
Gynekolog hittade knarkgömma (Var undrar man genast?!)
Färre gökar i Sverige (Vilket låter märligt med tanke på hur många barn som fött hittills i år!)
Ingen av de omkomna hade livshotande skador (Istället dog de av...??)
Inga spår efter skidåkare (Han måste flugit fram)
Huset som brann ner blev totalförstört (Nähä...?)
Vi skriver alt dåligare (Det jör vi vel inte!!)
Lam pojke bortsprungen (Hur lam var han sa du?)
Yrkesmördare misstänkt för mord (Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)
Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld (Yeah right!)


Reportage h-vetet

Orkar verkligen inte skriva ett reportage! Vill inte! Men jag ska slänga i mig lite palt så kanske det känns bättre..

update

JAG HAR  HITTAT MIN iPOD!!!:D den låg ovanpå fläkten för pappa tyckte den var i vägen när den låg på köksbänken så han lade den på fläkten istället :S
Nyss kom jag hem från en sväng runt stan, körde till isladan för att hämta Josse, sedan till Norvalla för att lämna en fleece, vidare till farmor och farfar men de var inte hemma då tillbaks till Norrvalla för att hämta upp mamma. Så om ni har sett en svart Renault med regnr. UHJ 131 så var det jag :D


panikslagen carran

omg! Jag har borta min iPod... Jag tror att det har varit in någon i huset och snott den, eftersom vi lämnade huset öppet när jag for och sjutsade Josse till träningen. Och jag har bokstavligen panik, nu skriver jag detta för att fokusera på något annat.
Appropå ingeting har jag tagit en bild idag för att kunne sätta in på ett CV. Vad tycks? väldigt Cv-aktigt va?


döda armar

Jag och Mirre drog på 360 efter skolan eftersom vi inte skulle spela ikv i Umeå. vi körde hårt med armarna och lite bål också, vilket jag ångrar at the moment. Är helt slut i armarna... för att  inte tala om axlarna! Jag hoppas att jag inte har allt för mycket värk imorgon.


säg bara till, när? var? hur?

Denna mening rullar i mitt huvud, det är nu tredje morgonen jag vaknar och börjar sjunga den i huvudet... snart blir jag galen! Men i allafall.
Sitter här och ser på fyra bröllop och tårana rinner! Det var så fint när bruden tio-åriga dotter sjöng en egen sång för bruparet. Åh, vad jag längtar tills jag får stå där vid altaret och gifta mig, hehe.



Kanske får jag en ring som denna?, fast ne..

stugan

I helgen har jag åkt vägen mellan hemmet här på moröbacke och stugan hela sex gånger...
Men det har varit välldans trevligt att vara i stugan!
Malle sat bakom mig på moppen i lördags och Elvira bakom Amanda, så tutade vi på en timma kanske innan vi var framme. Det var kallare än vi trott när vi körde så innan vi gick ut och eldade var vi tvugna att värma oss typ 40 min. Halv elva fick Elvira hämtning och tio över elva kom Eve och Reb moppande. Så slutade kvällen vid tre ungefär, jag och amanda somnade innan de andra.

RSS 2.0