Stugan

För alla som inte vet bor vi i stugan nu, därför blir det lite/inget bloggande eftersom vi inte har internet där!

Hällbacken

Idag tar vi vårt pick och pack och åker upp till Hällbacken för att fira Midsommar. Det ska bli så roligt och jag längtar så mycket! Det är vår lilla kusins farmor och farfar som bor där uppe, ca 28 mil härifrån tror jag, inåt landet nagerst. Och då tänker ni er kusins farmor och farfar..? är det inte era också? men icket. Nu ska ni få höra: Det är min mammas syster som är vår moster och mamma till vår kusin, vår kusins pappa däremot är vi inte biologiskt släkt med eftersom då skulle det bli incest.. Altså vår kusins farmor är inte vår farmor! Det roliga i det hela är att min mormor heter Inger och vår kusins farmor heter Inger, dubbelInger! Okej, nu blev jag själv lite förvirrad i denna förklaring, men jag tror ni är så pass smarta att ni fattar ändå;)


New clothes





Dessa två klädesplagg rafffade jag åt mig på.. (paus för effekt) ICAMAXI!:O
49:-/st. Mest nöjd är jag med byxorna, som är mina första leggings/treggings, vete tusan vad man kalla dem men dom har ingen jylf iaf ;) Tröjan ser lite konstigt ut på bilden medger jag men den är mycket snyggare irl!

Bullar i mängder

Såhär fina blev Josses och mina Bullar som vi gjorde! Man kan ju bara se på dem och förstå att de är de godaste som någonsin har gjorts. Det bekräftas när man tar en tugga!






Hoppsan.. Jag lovar att detta kort inte är riggat!! Jag har en paparazzi i min familj..

Minna i blyerts




Nytt utseende

Nu har jag fixat en liten somrigare design på bloggen!

Bullbak

Idag ska jag och Josse baka bullar! Dom kommer ju såklart bli de bästa i hela världshistorien, ingen tvekan.
Igår spenderade jag den regniga dagen med att rita lite. Det var faktiskt ett tag sedan, om man inte räknar med det på skolan fast ändå vi höll ju mest på att kalkera.. Jag kan visa nån bild sen!

Sunday

Vi var värsta sjusovarfamiljen idag, mamma och pappa steg upp just efter tio och jag strax före elva, vilket är rekord i längdsovning för oss, nu är jag då ordentligt utvilad kan man säga! Idag var det match mot MorönCity, jag satt på bänken för min lilla sträckning men spelade de sista tio minuterna.
Imorgon ryktas det om spöregn... Men man kan ju alltid hoppas på sol;)


OH, cooling..


Harry Potter och dödsrelikerna del 2



Nu har biljetterna släppts och jag har redan bokat! Är nu hur taggad som helst på att se den. Bokade dock inte i 3D är inte så jätteförtjust i det.

Kvällsfilm

Nu ska jag och Josse sätta på en film, det blir "kommisarie späck" som jag aldrig sett förr. Kom ju just hem från Norvalla och en match mot AIK FF som resulterade i vinst med 4-1!!! Så himla gött det känns:D det var verkligen vad vi behövde! Aja, nu till filmen.

min klänning

Det blev fina bilder på klänningen och jag tycker den är så himla fin att jag vill ha den på mig hela tiden, men det går ju som inte..

Water for Elephants



Igår var Malle här hos mig och vi såg film. Jag hade laddad hem "Water for elephants" så då passade det ju bra att se den!
Den var hur bra som helst enligt mig!! Man blir ju alltid lite kär i Robert Pattinson, men hela filmen var bra och den skulle den även vara fastän Robert inte skulle vara med;)

en liten tjuvtitt

Jag har ju inte visat vad jag hade på mig för kläder på skolavslutningen ännu. Hann inte ta kort på hela mig när det var så fint och vackert väder, jag låg ju och stekte istället;) Nu väntar jag på den rättta dagen. Men jag har iallafall tagit en detaljbild!




lyxfrukost





Imorse när jag skulle äta frukost var det inget i kylen som tilltalade mig, jag var lite sötsugen så jag gjorde amerikanska pannkakor på tio minuter.
Måsta säga och jag fick till det snygg med droppen av sirap där på andra bilden!

Orkar inte

Är så himla trött idag och jag har ju inte ens gjort nått speciellt!! Nu ska jag dricka lite vatten för ikväll kl 17.00 har vi match på norvalla gräs:D

sol och bad med sofie pch mirjam

Denna dag har spenderats i falkträsket. Snacka om att det var skönt, men även kallt, att bada! Nu har jag fått en finare bikinilinje;) För andra dagen irad ska vi grilla, vi kommer nog bli grillgalna, om vi inte redan är det...(a)

Är det bara jag eller är det väldigt varmt ute?

Så har det äntligen blivit sommarlov, mycket välförtjänt tycker jag! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg, det är sommar och jag har så mycket annat roligt som jag vill spendera sommaren till än attt sitta vid datorn;) klockan är nu 5 över 10 och jag sitter ute med farsgubben min och bara chillar i 18-gradig värme. Suveränt om ni frågar mig:D

Ehm.. Nu är jag lat igen

Efter att ha stått upprätt i två timmar efter ett träningspass med zumba och core är jag rätt slut så det blir inte mer än ett litet kort blogginlägg från iPoden. Vill bara tillägga att jag är så het! Bokstavligen, jag har lyckats bränna mig idag när jag solade... Fats det syns bara på smalbenen.

Ett litet paket till mig

Nu har mina kläder från h&m kommit! Klänningen som jag tänkte ha på skolavslutningen satt som en smäck och var superfin, till och med mamma tyckte det. Tyvärr måste jag skicka tillbaka en annan klänning pga för stor storlek, hade S och den var för stor:O bilde visar jag på fredag kanske, nu ska jag till stugan!

Mitt frukostunderlägg



Detta har jag gjort på bilden, var ganska nöjd med det tills jag färglade det i fotoshop, har gjort en till också idag som blev mycket bättre men så skulle hon ha alla igår...

återigen på skolan..



Jaasi nu är det mitt tredje, tror jag, inlägg från skolan på tre dagar! Har inte så mycket att göra som ni kanske märker.. Nu sitter jag i en datasal och väntar på att våran lärare kanske kommer att komma. Tolv har jag nästa lektion, i veckan har jag väntat mycket känns det som!

RSS 2.0