bad service!

Tatoung(?) hade verkligen ingen bra service igår, väntade hela 80 min på maten.. Och när den väl kom var det bara hälften så de andra var tvunga att vänta så det inte hade ätit klart när vi andra fick maten! INGE KUL!!!

Men efter maten gick Jag, Emma M, Emma s och Malle på bio och såg Tron Legacy. Johanna och Amanda ville inte följa. Tron var verkligen jättebra, och vi såg den i 3D, det var en härlig upplevelse.


Dag 10 - Mina intressen

Ingen har väl undgått att fotboll är mitt absoluta intresse! Jag älskar det så himla mycket att jag skulle garanterat bli deprimerad om jag inte skulle få spela något mer. När jag spelar fotboll blir jag glad och jag får ofta bort dåliga tankar eftersom jag bara koncentrear mig på fotbollen. Fotbollen är både en social grej men även min stora dröm här i livet, jag hoppas på att så småning om kunna få komma med i landslaget och leva på fotbollen.

Självklart har jag ju andra intressen också! Jag gillar t.ex att rita och måla - därför går jag teknik form och design. Det jobbiga med at rita är ju att man ibland inte får till det som man vill och blir besviken på sin förmåga och självfötroendet svackar.


hehe min dator har inget virusksydd så nu sitter jag på familjens och jag måste bara säga att det är en begränsad upplaga av bilder...

Eliiina

Det var ju så längesedan jag och Elina var med varandra så det var riktigt trevligt att träffa henne igår!
Vi tog det lugnt, båda var förkylda så vi snackade mest. På kvällen gjorde vi våfflor och såg film, myselimys!
Vi såg A Walk to Remember och jag grät inte =O eller jag fick ju självklart tårar i ögonen men jag lyckades hålla dom där utan att de föll över mina kinder, lite stolt är jag faktiskt!


Sleepoverbuddie

Linnea sovde över hos mig från måndag till tisdag. Vi var ute på kvällen för att åka lite madrass typ en timma men mitt knä fick ont så då traskade vi hemåt och drack varm choklad och myste och snackade. Det slutade med att vi läste varannan mening ur bibeln =S
Igår klarade vi hela två levlar på MegaJump på min iPod och det var bra gjort för jag ska säga er att MegaJump är inte det lättaste!







dag 9 - platser jag besökt



Jaasi, jag har varit på ganska många ställen både i och utanför Sverige. Det bästa var väl de två senaste resorna - Frankrike och Turkiet. I frankrike var vi ju alldelles nyligen och i Turkiet var vi i slutet på åttna, båda resorna var helt otroliga och väldigt olika för i Frakrike var vi ju bara familjen och var ute på olika ställen varje dag, men i Turkiet var det solsemester som gällde då vi hade AllInClusive och låg på stranden varje dag och vi var där med 13 stycken andra.
Totalt har jag varit på 11 ställen utanför Sverige (3 i Norge, 2 i Frankrike, 2 i Turkiet, Bulgarien, Kreta, Mallorca och sist men inte minst Finland)




Dag 8 - ett ögonblick

Ja asså... jag har inte riktigt klurat ut vad jag ska skriva här, men det får bli kort som ett ögonblick för nu ska jag på stan!


random bild - alla med olika uttryck, lite kul!


Konad nailart





Detta coola fick min syster i julklapp, det är som stämplar i olika mönster som man målar och sen stämplar på nageln. Ja det är lite svårt att förklara men det blir verkligen jättefint!
På den nedre bilden är josses naglar och hon har ju även fransk manikyr som jag fick i julklapp, i pennform som går jättesnabbt att arbeta med!

Dag 7 - I min handväska

Jag har ju som ingen handväska jag har ju allt jag behöver i mina fickor, om jag då måste ta hem skolböcker eller nått så tar jag dom i handen eller i en påse, ibland har jag med mig en bag om jag har gympa, träning eller specialidrott. Men det som jag då har i mina fickor är mobilen, börsen, nycklar och lypsyl, lite lite kanske men jag har ju inte plats för mer...
Men nu så fick jag ju en jättefin väska i julklapp som jag ska använda som handväska, eller ja det är ju en ryggsäck men fyller ju samma funktion som en handväska och jag kommer nog ha med mig mer grejer eftersom det ryms mer ;) Det är en Kånken i färgen Royalblue.


Jättefin tycker jag men den är inte riktigt samma färg i verkligeheten eftersom det var mörkt när jag tog bilden och jag var tvungen att ta med blixt!


Mina fina juklappar

Jag har inte hunnit ta några bilder men jag kan ju berätta ändå vad jag fått =D

~ iPod touch
~ fjällräven ryggsäck (kånken) i blått
~ iCurl
~ Mascara
~ Bok-Sirenen, Spetimus Heap
~ Fransk manikyr-set
~ Trosor
~ Nattlinne
~ Helt Hysteriskt (sällskapsspel)
~ Halsbandssmycke

Jag är hur nöjd som helst med mina julklappar för jag fick ju typ allt jag önskat mig, det trodde jag inte. Jag har verkligen världens bästa släkt som har gett mig allt detta!


Dag 6 - Mina syskon

Jaa, jag har ju bara ett litet syskon, som nästan har vuxit om mig...
Hon heter Josefine och är 14 år. Alltså min lillasyster, även hon är knäpp men jag älskar henne för den hon är! fin dubbelhaka...

Josse är full av energi och man fattar inte vars hon får det ifrån. Nästan jämförelsebar med en duracellkanin(?)! Därför tränar hon friidrott så hon inte får överdrivet. Utseendemässsigt är vi inte lika, speciellt inte nu när jag har mörkt hår, men vi är iallafalll båda blåögda och blonda i grunden! Men humorn har vi lika. Vi kan skratta hur mycket som helst åt en liten liten sak som alla andra skulle tycka vara tråkig, vi har verkligen hu rkul som helst tillsammans och det bästa är att vi sällan bråkar, nått smågnabb har vi väl men vi skriker ju aldrig till varandra<3

julafton

Drar iväg till farmor och farfar för att fira jul, dag 6 kommer imorgon! ;)

Our christmas tree!

För nått inlägg sedan visade jag er ju förra årets julgran så nu tänkte jag visa årets, jag tycker dne är maxad! Den gör sig ju inte lika bra på bild men den är supersnygg i verkligenheten.
I år maxade vi verkligen och tog med alla bollar vi hade - inspirerade av disney. Men det blev inget glitter i år, bara en pärlband i silver, eventuellt blir det ett band till.



 Förra årets julgran.

Dag 5 - Vad är kärlek?

Kärlek är så mycket, och jag tycker att det inte går att exakt säga vad det är. Man kan känna kärlek till så mycket, inte bara andra personer, utan saker, intressen osv.
Min stora kärlek här i livet är fotbollen, och den kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat! Jag tycker att man ska bli glad av kärlek, blir man inte det är det inte kärlek och jag blir ju dunderglad av fotboll!




oj får den inte rätt väg...

Dag 4 - Min bästa vän

Har så många otroligt fina vänner men bäst är nog Malle!
Vi har känt varandra sedan sexårs och det härliga med Malle är att vi kan vara utan varandra ett tag men sen när vi träffas igen är det som om det inte gått mer än tio minuter sedan vi sågs.



Men nog har jag en fin skara vänner! Vissa har större plats i mitt hjärta andra mindre, men de är fortfarande mina vänner. Alla i det lag jag spelade i i sommras btyder mycket för mig, man kunde komma till träningen lite nere men när man for - ja då var man hur glad som helst!



              

         

Bara några av mina fina vänner!

världens blogglust

Gud vad jag känner för att blogga, idag är det bara så himla kul, så har jag gjort om lite på bloggen också hehe!
Nu tänkte jag bara låta er lyssna på, enligt mig, en av världens bästa låtar.


Bäst är den ju när man spelar den högt i högtalarna, och då den inte är live!

christmas holiday

Ett, tu, tre så var det jullov, och visst är det härligt! fick det tillochmed en dag tidigare, dock för att vår lärare har fått en hjänblödning. Det var inte kul och jag hoppas verkligen att han klara sig bra!
 
Åter till det sköna lovet: Ikväll blir det pynt av julgran och mys med familjen, nu återstår det bara väntan, och väntan och väntan... Tre luckor kvar att öppna!


Dag 3 - Mina föräldrar



Det är SusanneLohman och NiklasLohman som är mina föräldrar. Ja må säga: de är ganska knäppa, men jag älskar dem ändå! Tillsammans har vi de bästa stunderna och vi skrattar hur mycket som helst, det klart, nog gråter vi ibland också men det hör ju till livet!
Det bästa med mina föräldrar är att jag kan snacka med dem om vad som helst i hela världen och de uppmuntrar mig om det något gått dåligt och om jag är ledsen.
Båda är två stora skojare och skämtar om det mesta, en dag utan en pik eller skämt om något man har sagt är inte en dag i vår familj, det skulle kanske kunna ske om vi alla är på olika ställen ett helt dygn utan telefon, men det skulle ju vara en liten risk.
Huvudsaken är ju att jag älskar dem!

Dag 2 - En sak ni inte vet om mig

Jag har råttfobi. Jag hatar råttor och möss av alla dess slag och kan inte förstå hur vissa har dem som husdjur - men jag respekterar det, bara så att ni vet! Näe, dom får gärna vara där dom är och hålla sig borta från mig.
   I stugan finns det en massa småmöss som jag är livrädd för, ser jag en så börjar det pirra i fötterna och jag måste hålla dom nära mig (fötterna alltså) ibland skriker jag också. nu när jag skriver detta låter det som om jag är värsta mesen men det är bara råttorna som jag ogillar, skulle lätt kunna hålla i en sån där stor spindel utan att vara rädd, lite nervös kanske jag skulle vara men inte rädd!

Grunden i detta tror jag är från Nils Karlsson Pyssling och den elaka Tjoffsan(?)


sjuk...

Har blivit sjuk =( var hemma från skolan idag, men imorgon måste jag dit för då har vi nationella i matte...
Som tur är känner jag mig redan piggare och ja, jag måste ju vara frisk på julafton! Det lite komiska i detta är att jag blev sjuk exakt samma dag förra året, EXAKT SAMMA! Helt otroligt!

Dag 1 - Om mig

Maj Inger Caroline Lohman är mitt fullständiga namn.
Maj heter jag för att min farmor har det som andra namn.
Inger är för att min mormor heter det.
Caroline var fint tyckte mina föräldrar så då blev det det.
   Jag bor på MoröBacke med min familj och trivs mycket bra där, jag har aldrig flyttat. Om lite drygt två månader fyller jag 17-är alltså 16 vid tillfället och går ettan på gymnasiet...


Detta är mitt utseende! (är i grund och botten blond!)

Alla andra gör det ju så:

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – En sak ni inte vet om mig
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Min bästa vän
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – I min handväska
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Platser jag besökt
Dag 10 – Mina intressen
Dag 11 – Min dag
Dag 12 – Det här åt jag i dag
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Det godaste jag vet
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Min barndom
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


To work at the kiosk

Idag/ikväll så ska jag och min vän Lovisa Renberg fara och jobba i kiosken på Akellefteå AIK:s hemmamatch. Jag tror att det kan bli spännande, man vet ju aldrig vad dom i kön ska köpa för något, eller vad det betalar med - en tjugolapp, en guldtia eller kanske en hundralapp, spänningen är ju nästa olidlig! :O
När jag sedan har kommit hem från den rafflande spänningen i kiosken tar jag nog ett kvällsmål för att stilla min hunger och sedan lägger jag mig väldigt försiktigt ner i sängen för att inte ska mig eller sängen.
Man kan ju inte säga annat än att jag har ett spännande liv... NOT!!!!


(bild från amandanorgren.blogg.se)

träningsvärk

Träningsvärken har redan kommit! :O jag förstår inte hur det gick till?
Men men det är bara att härda, trots att jag har strechat...


RSS 2.0