sagan om de tre fikastunderna

Första gången var igår efter skolan, den genialiska idén att gå och fika uppkom under svenskalektionen. AmandaH, CarolineL, FeliciaJ och MatildaJ tog sitt pick och pack och knatade hela vägen från Balderskolan till det lilla caféet med passanda namn "LillaMari". När de kom fram köpte de sig lite fika och satte sig på övervåningen för att äta upp fikat. Fikat slank snabbt ner i magen, men de satt kvar länge för att smälta det, men även för att flabba lite med varanda.
Andra gången var idag på håltimmen innan matten.
FeliciaJ var på villovägar i sitt eget hem, AmandaH, CarolineL och MatildaJ gick utan henne på kitchen och fikade ett litet fika på caféet och restaurangen "Kitchen" högst upp i gallerian "City Kompaniet" det fick lov att ta en tur med rulltrappan för att ta sig dit. Eftersom det var en håltimma varade fickat inte lika länge som dagen före.
Den tredje och sista fikastunden tog slut för bara en liten stund sedan. CarolineL hade då på egen hand fixat fika till sig själv, utan att ens tänka på de andra, men hon hoppades på att de andra skulle få sig något gott såhär på kvällskvisten ändå!
Snipp, snapp, snut så var sagan slut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0