a lot to do

Jaasi nu ska jag snart och prova nya lagdressar. Kanske nån sko också(A) Sedan ska jag till Matilda A och göra lite engelska arbete, det försvann från hennes dator så vi måste göra om det.. tur att vi har roligt tsm, Evelina och Amanda H ska också dit! Nu ska jag fortsätta med manikyren jag höll på med, tog bara ett break så nagallacket kunde torka.

dag 27 - min favoritplats

Av alla ställen jag har varit på är ändå min stuga favoritplatsen! Som man säger" borta bra men hemma bäst". Den är så lugnt och rofyllt och man kan göra precis vad amn vill, och då menar jag precis! Inte alla dagar dock, för det bor ju andra där, men om man är helt ensam, som det händer att man är, så kan man faktiskt springa runt spritt språngade naken!

 


Utsikt från stugan, hehe..


dag 26 - mina rädslor

Jag har ju skrivit detta förut men jag måste ju skriva det igen.. Jag hatar råttor! Jag gillar inte någon del av råttorna, speciellt inte svansen.. Förhppningsvis kan jag hålla mig borta från råttor så mycket som möjligt, men nån gång måste jag nog träffa på en eller annan, men då får ni vara beredd på att jag komemr skrika!


who´s winning?

Just nu är det handboll på tv mellan sverige och danmark. Spänningen är olidlig, hehe! så nu ska jag fortsätta se lite!

En första

Bild med webben på skoldatorn


Vi har roligt på skolan! Av tjejerna är det vi och hanna som är friska...

dag 24 - det här får mig att gråta

Jag är en blödig person så det minsta lilla som om nån annan gråter tex får mig att gråta, jag vet inte varför.Det börjar för killa jättemycket i näsan sen känner jag hur tårarna kommer, ibland kommer det inte så mycket, om jag typ ser en film där det bara är ledsamt tvärt så hinner jag blinka bort dem innan de rinner ner för kinderna. Men då finns det ju tillfällen där man inte kan hålla kvar tårarna länge. När vi var i Stockholm och såg "Remember me" grät jag mycket.. "PS I love you" klarade jag då inte ens av, var tvungen att sova ett tag och sen fortsätta men det gick då inte så jag slog av, det var så att jag började hulka av gråten...




dag 23 - det här får mig att må bättre

Om jag har varit sur eller ledsen eller nere på något annat sätt, är det bästa för mig att träna, jag blir så himla glad av det. Kanske är det för att jag tränar med en massa fina tjejer! Men det man mår ju faktiskt bättre av att träna också! Det spelar ingen roll vilken träning det är heller, löpning, fys eller bara spela fotboll får mig på bättre humör!

Önskat av FannyS

Sidan jag designade skorna på var store.nike.com =)
Man kan göra mycket fina skor på denna sida och jag önskar verkligen att jag hade pengar så jag kunde köpa dem!

Prom Night

Just nu sitter jag hos Malle med några fina tjejer, den adnra sitter och ser på Prom Night, en skräckfilm. Jag är ju inte så intresserad av skräckisar så jag sitter med Malles lilla dator i knäet  och bloggar just nu men annars kollar jag lite kläder och andras bloggar, har faktiskt hittat ett par fina byxor i mörktblått på Bikbok för trehundra spänn! Ska kolla vidare nu.

dag 22 - Det här upprör mig

Att en person kan ta upp två säten på bussen! Om man ser att nån måste stå upp för att man har väskan på sätet bredvid en ska man ju självklart ta ned väskan och låta den stående sitta där.
Men då finns det folk som inte har något i huvudet som sitter med väskan på sätet bredvid och titttar ut genom förnstret och låtsas som om man är ensam i hela bussen. Detta är ett sånt tillfälle där man kan säga "behandla folk som du själv vill bli behandlad", för det är inte så kul att komma på bussen där hälften av alla ungdomar, ja det är mest ungdomar som gör detta, har väskan på stolen. TÄNK EFTER LITE, HALLÅ!?!

@ school

Nu sitter jag på skolan med min dator och har inte så mkt att göra. Vi har hål typ en halvtimma till för vi fick sluta tidigare från bilden eftersom det avr så många sjuka. Hoppas inte bara att jag blri sjuk, smittrisken är ju ganska stor. Värst vore det ju om man skulle få man skulle få magsjuka..!
Jag trodde att jag skulle ha massa bilder från när jag var liten men det stämde inte... konstigt, var har dom tagit vägen?
Då får det bli en annan:



Ett fint hjärta i min smoothi(?)!!

AAAAAAAAAAAAAHHH!

Min nagel gick av..  :´( *snyft*

dag 21 - ett annat ögonblick

Detta ögonblick är egentligen flera.. Dessa ögonblick är varje onsdag nu för tiden och det är när vi har löpning i kombihallen. Ögonblicken är när man springer sista varvet för dagen och man tar ut det allra sista som finns i kroppen- för att springa om de flesta(A) och när man väl lyckats löpa klart är det världens härligaste känsla! men vet att man har klarat dessa femton varv utan att bryta ihop, som man vill mest hela tiden, sista varvet är bara vilja. Tur man har fina skor att springa i!
Men nu börjar det nästan var dax för nya.

dag 20 - Denna månad

Detta är ju den första månaden på året och hittills har den varit suverän! Skolan har börjat om och träningarna likaså, detta har gjort så att jag kommit in i en rutin och det är mycket skönt, jag gillar att ha koll på läget. Jag har spelat fotboll men en knäskada har stoppat mig lite men nu är det finemang. Nu har jag väl inte så mycket mer att säga...

Design by me

Dessa skor har jag suttit och designat idag, de sista paret är mest för att det var kul sen så ville Josse ha ett par också! Nog för att de är alldeles för dyra att köpa, ligger mellan 1100-2000 kr...
Var dock tvungen att printscreena för att kunna spara och sedan beskära!

Min Dator!!! <3

Nu har jag ÄNTLIGEN installerat ett virusskydd på min fina dator, eller jag och jag, det var med lite hjälp av pappa, så nu kan jag blogga bättre och med mer bilder!

dag 19 - min barndom

Min barndom har nog varit helt underbar. Mina föräldrar har uppfostrat mig mycket bra enligt mig själv, ni andra får tycka vad ni vill! Som tur är har ingen hemskt hänt under barndomen och det tycker jag är mycket skönt, fast då händer väl allt det hemska när jag är vuxen istället... Jag kan inte påstå att jag har haft en annorlunda barndom eller så, mina föräldrar är ju gifta så det har inte varit nått sådant. Vi har varit tillsammans hela familjen hela tiden.
Här är lite glada bilder på mig som liten!
Utomlands (Kreta) och äter glatt bröd.
Kall glass..
Systrami <3
Vem har inte sprungit naken på sommaren när man var liten?!
Ursäktar kvallan men eftersom digitalkameran typ inte fanns var jag tvungen att ta kort på fotonen i fotoalbumet vi har.

Luleå - cup kommunal

Det blev vinst i Luleå, spelade tyvärr bara första kvarten för jag fick typ hjärtklappning och den dunkade jättefort och länge.. Det avr lite tråkigt och jag är lite besviken men vi vann ju och det är det viktiga!
Hela 4-0 blev det mot Jämtland/Härjedalen, Simone stod för de första två och Carolinn för de andra. Bra spela med härliga tjejer, alla var mycket duktiga!


hade ingen annan bild än den från när vi var i skellefteå på läger!

dag 18 - min favoritfödelsedag

Inte minns jag alla mina fördelsedagar inte..
Men då kan jag berätta om den senaste, det var faktiskt så att jag inte hade hört att min familj kom in på mitt rum förän de redan var där! Jag brukar alltid vakna innan och höra dem komme uppför trappan och ser stearinljuset flimmra i mörkret men inte denna gång. Så det var en annorlunda födelsedag på så vis.
I present fick jag bl.a ett par Vita Converse en berlock och ett par vantar och pengar. De hade ingen tårta med sig utan de hade Cupcakes som var köpta på "cup of love" som just hade öppnat och de var verkligen supergoda. Med röd kakao och vit choklad créme blev de underbara!


bild tagen från cupoflove.se

varit borta för länge

Jag sitter aldrig vid datorn nu när skolan ha börjat om, har typ glömt vad man gör!!
Har typ suttit en kvart om måste tänkt rejält på vilka bloggar som jag läser och vad annat man kan göra..

Men halv fyra idag blir det avresa till Luleå för att spela läns-match mot Jämtland/Härjedalen, och dom måste tyvärr göra sig förberedda på att blir kickade hårt i arslena!!!


förvirrad?

dag 17 - mitt favorit minne

När vi var i Frankrike senaste gången och besökte en liten bergsby som heter St: Paul. byn hade trånga gattor som gick upp och ned och hit och dit och butikerna var alla pyttesmå men fullproppade. Alla var väldigt trevliga och vi fick provsmaka saker och lukta på goda grejer. Och maten var helt fantastisk, vi åt på en liten resaurant som hette "Terassen" där det totalt kanske var tio små bord. Jag beställde en lasagne och det var lätt den godaste jag nånsin ätit! Vi satt ute på restaurantens balkong i solen och bara njöt av att vi fick uppleva detta!






Så har skolan börjat om

Nu när skolan har börjat om känner jag genaste att jag inte har lika mycket tid att blogga men det kan man väl förstå efter som jag har skolan, och träningar alla dagar utom fredag och söndag, men jag ska alltid göra mitt bästa för att det ska bli ett inlägg varje dag, men jag får se hur det går, ha inte allt för stora förhoppningar på det!!
Ikväll kanske jag och pappa kommer till skott och installerar ett viruskydd på min dator så jag kan använda den, eller fixa internet på den andra..







Tänka sig vad fina bilder man kan hitta på sig själv på nån annans dator...!

Dag 16 - det godaste jag vet

Det godaste jag vet är nog Wienerbröd, det krispiga, frasiga runt om den söta, mjuka, lena mitten, det är så härligt gott men Wienerbröd. Om jag fick skulle jag nog äta fem stycken om dagen, men så klart skulle jag inte göra det. Midjemåttet skulle nog ligga på sådär tre meter efter några år! det finns ju dessa som inte gillar Winerbröd och det kan jag bara inte förstå för de är som sagt det godaste jag vet! Jag har nog fått det efter min pappa för han gillar också Winerbröd.


Gärna med lite kristyr på som på bilden, choklad är också gott!


dag 15 - Mina drömmar

Ja nu kan man ju tolka "mina drömmar" på två olika sätt, hur mina drömmar är när jag sover eller vad jag drömmer om att göra här i livet. Jag väljer att skriva om vad jag drömmer om här i livet för det är lättare att skriva om(a) Fast det blir ju inte så mycket att skriva om, för att min stora dröm är att en dag kunna leva på fotbollen!

cookies







Igår när Malle var här blev det lite bak. Som ni kanske listat ut har gjorde vi cookies, som blev jättegoda och fina, kanske inte lika goda som subways fast ändå mycket goda!


dag 14 - det här hade jag på mig idag

Helu! Eftersom jag varit och kollat på när mitt lag spelat fotboll kan jag ju nästan inte ha någon annan tröja än Sunnanå tröjan!



Matchade den blå tröjan med ett par ljusa jeans.. :P lite fail att inte SSKmärket är under håret! Det ser även ut som jag just ska säga nått. Gud vad man kan säga dåliga saker om sig själv, nej nu ändrar jag mig, så snygg jag var idag ska man istället säga:P


Malle kommer



Jajjemen nu kommer hon!


Dag 13 - Den här veckan

Igår var jag och tränade för första gången på lite drygt två veckor, har ju haft ett litet knä problem men nu verkar det vara över - jippie!
Idag stekte jag och min syster tunnpannkakor(plättar för de som vill) och det var mycket mumsigt, jag äter det alldeles för sällan, fast det blir kanske godare om man inte äter det så ofta! Sedan for vi två på stan och strosade, min syster hittade ett par jeans med hjälp av mig och sen så köpte vi silikonskydd till våra iPods.
Imorgon ska jag och titta på Sunnanå cupen, vårat lag är med och spelar och jag måste ju vara där för att heja och stötta även om jag inte kan vara med och spela!
På torsdag är det sunnanå cupen igen, mamma och pappa ska fara till Ikea och jag är lite purken över att jag inte får och kan följa med, jag gillar att vara på Ikea!
På Fredag ska klassen ha lite kul och åka madrass och sånt men jag kan inte vara med för att jag ska och äta i Skelleftehamn hos min mammas typ bästa kompis!
På lördag vet jag inte vad som händer..
På söndag gäller det att ladda inför skolan och gruva sig lite men ändå längta!

dag 12 - det här åt jag idag



Idag gick vi ut på framsidan och grillade, vi grillade hamburgare och det är ju så gott att grilla ute på vintern! Till frukost blev det dock bara en enkel men god limpmacka.


Dag 11 - Min dag

Detta har verkligen varit en slappardag, sitter fortfarande i pyjamas och klockan är tjugo i sju... Vaknade vid halv elva, som är riktigt bra för att vara mig! Sedan har jag typ bara suttit i soffan och sett på tv, såg surfsup som gick på trean och det var en liten kul film. Ja man kan inte säga annat än jag inte gjort någonting denna dag. Jo förresten, i brist på annat att göra lockade jag mitt hår med min nya iCurl och det var ju lite knepigt i början men nu har jag börja få in rätta knycken och lockarna blev rätt bra! Ingen bild dock, för risig... =P


RSS 2.0